Ko je dobitnik neverovatnih milion dinara Državne lutrije? Švindleri stižu na Superstar TV

Autor:

Zabava

20.12.2019

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od nedelje, 22. decembra, od 21 čas na Superstar TV kanalu počinje dugo najavljivana domaća serija „Švindleri“. Crnohumorna serija od 12 epizoda u režiji Nemanje Ćeranića i Miroslava Lekića, snimana u koprodukciji Telekoma Srbija i RTS-a, smeštena je u tridesete godine dvadesetog veka i nosi naziv po germanizmu koji se "odomaćio" u Vojvodini, a zapravo znači prevaranti, secikese, lopovi.

RepublikaFoto: Promo foto

Zaplet priče počinje objavom Državne klasne lutrije Kraljevine Jugoslavije da je izvučena srećka sa glavnom novčanom nagradom u iznosu od neverovatnih milion dinara koji odlaze srećnom dobitniku u Palanci, gradiću u unutrašnjosti Srbije. Prestolonaslednik Petar, kao pokrovitelj Jadranske straže koja je i pokrenula lutriju, lično je čestitao nepoznatom dobitniku i pozvao ga da podigne svoju nagradu.

RepublikaFoto: Promo foto

Pitanje je samo ko je dobitnik? Ovo pitanje će iznenada uzburkati miran i spokojan život u Palanci gde su doskora njeni građani razmišljali samo o predstojećim izborima za gradonačelnika između dvojice kandidata koji su jednu privatnu svađu pretvorili u političko nadmetanje. Rađeni po scenariju Đorđa Milosavljevića, „Švindleri“ su priča o običnim ljudima, trgovcu, njegovoj ženi, brici, njihovoj deci, među koje dolaze krajnje neobični ljudi, odnosno prevarant svetskog glasa i osvetnički raspoložen policajac, što će na komičan način prodrmati naoko učmalu palanku srpskog zlatnog doba.

RepublikaFoto: Promo foto

U seriji glume Dragan Jovanović, Branka Pujić, Pavle Mensur, Anđela Jovanović, Dejan Lutkić, Brankica Sebastijanović, Vlasta Velisavljević, Gorica Popović, Vojin Ćetković, Andrija Kuzmanović i mnogi drugi.

„Švindleri“ će se premijerno prikazivati nedeljom od 21 čas na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

RepublikaFoto: Promo foto

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading