Poznati glumac totalno neprepoznatljiv: Harizmatični Boba iz Žikine dinastije puni 64 godine i nedavno je postao deda!

Autor: Alo.rs

Zabava

30.11.2019

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo da ne postoji osoba koja je odrasla u nekoj od zemalja bivše SFRJ koja nije gledala filmove o mladom paru koji se bori za svoju ljubav uprkos brojnim preprekama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Boba i Marija

Sigurno ste upamtili osmehe Marije i Bobe, nezaboravnih likova jugoslovenske kinematografije.

Ulogu Marije igrala je Rialda Kadrić, koja je neočekivano dobila ovu rolu umesto Sonje Savić. Mlada glumica se, međutim, odrekla mogućih uspeha i glumačke karijere, pa se devedesetih godina prošlog veka preselila u London, gde je izvesno vreme radila kao voditelj "Glasa Amerike".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vladimir Petrović

Vladimir Petrović, glumac koji je igrao lik Bobe, rođeni je Beograđanin i danas živi u srpskoj prestonici. Ima dvoje dece i bavi se marketingom, a jednom prilikom je izjavio da upravo zbog "Ludih godina" nije upisao glumu: ugovorom je bio vezan za ove filmove, a u to vreme studenti glume nisu smeli javno da igraju.

Vladimir se povukao iz glume. Ima svoju reklamnu agenciju, danas proslavlja 64. rođendan i nedavno je postao deda unuku po imenu Jere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading