Šerbedžijina ćerka hitno operisana: Luciji se ponovo desila ista nesreća!

Autor:

Zabava

01.11.2019

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrebačka glumica Lucija Šerbedžija (46), ćerka Radeta Šerbedžije, koja je bila u braku sa glumcem Filipom Gajićem, u sredu je hitno operisana i, kako prenose hrvatski mediji, slomila je kuk. Zbog dužeg oporavka glumice odložena je premijera nove predstave pozorišta Hotel Bulić "Heda Gabler", kao i čak tri predstave u njenom matičnom pozorištu ZKM.

RepublikaFoto: instagram.com/lucijaserbedzija
Lucija Šerbedžija

- Jako nam je svima u pozorištu žao što se Luciji dogodila ova nezgoda, svi su naši članovi ansambla jako povezani s Lucijom i rade na čak tri predstave, ali svima je sada najvažnije da sve prođe u redu i da se Lucija oporavi - rekli su iz pozorišta KZM za hrvatsku Gloriju.

Glumica po drugi put lomi kuk, prvi put joj se ista nezgoda desila 2014. godine!

- Trebalo je da glumi u tri predstave u našem pozorištu, ali ćemo ih otkazati. To su predstave "Ajhman u Jerusalimu", "Ljudski glas", a duboko je već ušla i u novu predstavu na aktuelnu temu školstva "Mi i oni", ali sada je Lucijin oporavak na prvom mestu - dodaju u ZKM.

Nezgoda sa slomljenim kukom Luciji se dogodila i 2014. godine, usred leta, tokom trčanja na Silbi, gde je bila na godišnjem odmoru. Bila je operisana u Klinici za ortopediju u Lovranu i već nakon nekoliko dana počela je da hoda pomoću štaka. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading