Hit kriminalistčka serija koja će prikovati gledaoce za male ekrane! "BESA" - od večeras, ponedeljkom u 22h na Prvoj televiziji!

Autor:

Zabava

30.09.2019

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Običaj čvrstog obećanja koje se mora održati i po cenu života. Priča o običnom čoveku koji preko noći pada u ruke najvećem mafijaškom bosu u jugoistočnoj Evropi. Šta je sve spreman da uradi da bi zaštito svoju porodicu?

Foto: Promo foto

Nastavljajući da niže serije koje obaraju rekorde gledanosti, Prva televzija ove jeseni donosi hit kriminalističku seriju čija će priča osvojiti ne samo našu publiku već I čitav region! Premijerno prikazivanje je večeras u 22 sata, a gledaoci će nove epizode moći da prate svakog ponedeljka u istom terminu.

Foto: Promo foto

Ovo je potresna i uzbudljiva priča o teškoj borbi jednog čoveka sa svojom savešću i željom da zaštiti svoju porodicu, o moralnim dilemama i neverovatnom zaokretu kada se jedan običan i miran život pretvara u surovu borbu za preživljavanje i spasenje duše. 

RepublikaFoto: Promo foto

Uroš Perić (koga glumi Radivoje Raša Bukvić), je porodičan čovek iz Beograda i otac dvoje dece, koji vozeći kombi na službenom putu u Crnoj Gori učestvuje u saobraćajnoj nesreći. U toj saobraćajnoj nesreći, ne njegovom greškom, strada mlada devojka Besiana (glumica Elizabet Brodić). Stvar postaje mnogo ozbiljnija kada Uroš, probudivši se u bolnici, sazna da je poginula devojka ćerka najvećeg balkanskog narko-bosa Dardana Beriše (Arben Bajraktaraj). Da bi sačuvao svoju porodicu, Uroš je stavljen na test koji ispituje granice do kojih je spreman da ide. Na tom putu, osim Dardanove senke koja je neprekidno nad njim, Uroša prati i inspektor Interpola Petrit Koci (Miloš Timotijević), koji vođen svojim motivima želi da stane na put Dardanu Beriši. U napetom serijalu, iz epizode u epizodu pratimo glavne likove koji se na različite načine bore sa sopstvenim izborima i koji prikazuju kako kratak momenat u kojem se njihovi putevi ukrste zauvek menja tok života svakog od njih.

RepublikaFoto: Promo foto

Serija „Besa“, rađena je po najvišim produkcijskim standardima. Okupila je i međunarodnu i regionalnu ekipu autora i glumaca, predvođenu poznatim britanskim scenaristom Tonijem Džordanom, koji je zajedno sa scenaristom Mladenom Matičevićem i timom pisaca iz našeg regiona kreirao prvi regionalni serijal koji zadovoljava sve standarde poznatih britanskih dramskih serija. “Nakon rada na mnogim dramskim serijama u Engleskoj i Americi, moram priznati da je rad na `Besi` bilo jedno fantastično iskustvo, zato što je priča odlična, jer je ceo region na neki način učestvovao u stvaranju „Bese“ i ceo region treba da bude ponosan na jedan ovakav projekat. Odlična produkcija i glumačka ekipa. Lepo je videti da originalne drame, kao one koje se mogu videti širom sveta, dolaze i sa Balkana i da predstavljaju univerzalne priče sa kojima možemo svi da se identifikujemo i budu zanimljive gledaocima širom sveta”, izjavio je Toni Džordan, glavni pisac i kreator serije.

RepublikaFoto: Promo foto

Pod rediteljskom palicom Dušana Lazarevića, serija u kojoj uloge ostvaruje čak 200 glumaca sa prostora bivše Jugoslavije, ali i Albanije, Velike Britanije i Francuske, snimana je 120 dana na atrakativnim lokacijam širom regiona.

RepublikaFoto: Promo foto

Uloge tumače Radivoje Bukvić, Miloš Timotijević, Arben Bajraktaraj, Lana Barić, Milica Gojković, Milan Marić, Gresa Pallaska, Radoslav Milenković, Hana Selimović, Marko Janjić, Mensur Safqiu, Boris Milivojević, Ivan Zarić, Sebastian Cavazza, Kamka Točinovski, Milena Radulović, Slaven Došlo i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djoka

30.09.2019 09:41

Mali broj glumaca u mnogo serija i filmova. Neki dobro zapamćeni likovi glumaca, iz serija, ne mogu baš tako lako da se transformišu u druge likove. Kao što ni Čkalja nije mogao da igra uloge ozbiljnih likova.

Odgovori 17 0