Dizajnirajte svog omiljenog lika iz X-Men porodice!

Autor:

Zabava

04.06.2019

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Franšiza “X-Men” već skoro dve decenije privlači bioskopsku publiku svojim nastavcima o čuvenim mutantima, a reditelj i scenarista Sajmon Kinborg u poslednjem nastavku posebnu pažnju posvetio je jednom članu porodice, crvenokosoj herojini Džin Grej.

RepublikaFoto: Promo
Uskoro u bioskopima...„X-Men: Mračni feniks“

Od nadarene mutantkinje, Džin Grej izrasta u Mračnog feniksa, boreći se sa svojim ličnim demonima. “Stvar oko te priče Džin Grej/Mračni Feniks je ta što ona nije zlikovac, ali nije ni superheroj koji će spasiti svet i sve će biti u redu, ona je jedna od retkih likova filma koji je vrlo slomljen i namučen,” rekla je glumica Sofi Tarner.

Mesecima pre nego što je počeo da piše scenario reditelj Sajmon Kinberg se sastao sa glumicom Sofi Tarner poznatoj po ulozi Sanse u seriji „Igra Prestola” kako bi razmotrili ambiciozni plan za superherojsku dramu.  

- Rekao sam da njen lik postaje šizofreničan, počinje da gubi identitet i na kraju se sjedinjuje u dva entiteta, što je Džin koja postaje manja i slabija i Feniks koji postaje jači i jači,” rekao je reditelj i dodao “rekao sam joj da će morati da odigra trauma gubitka uma i da će morati da ubija ljude koje voli i svaki aspekt emocija da izrazi.

RepublikaFoto: youtube.com/ 20th Century Fox
Sofi Tarner... novi lik u serijalu

U susret blokbasteru „X-Men: Mračni feniks“, čija je će premijera biti 5. juna, organizovan je fan art konkurs, u kom učesnici mogu kreirati svoj omiljeni lik iz X-Men porodice u vidu crteža, ilustracija ili dizajn fan art postera.

Nagradni konkurs traje do 17. juna, a pobednike očekuju zanimljive nagrade. Sve informacije vezane za konkurs mogu se pronaći na sajtu: mcf.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading