ULOGA UBILA GLUMCA!

Zabava

01.09.2017

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini glumac koji je odbranio do tada isključivo negativca Džokera u filmu "Mračni vitez" bio je Hit Ledžer. Džoker je postao simbol nekog simpatičnog i morbidnog ludila u isto vreme.

RepublikaFoto: instagram.com/heathledger
Hit Leger

Uloga je postala legendarna baš zbog Hitovog neverovatnog truda da spozna svog lika u potpunosti. Mnogi su mislila da je načisto skrenuo sa uma, a takođe se šuškalo da je baš to dovelo do njegovog preranog odlaska sa ove planete. 

 

 

A post shared by HEATH LEDGER (@heathledger) on Apr 8, 2014 at 9:42am PDT

 

U filmu je jako retka improvizacija, ali koliko je ovaj glumac to sjajno radio vidi se po tome što je većina tih scena ostala u filmu. Ledžer bi se toliko zaigrao da niko više nije bio siguran da li je to gluma ili realnost. Najpoznatija imrovizacija bila je čuveno aplaudiranje Džokera u njegovoj ćeliji. Vrhunac nestvarnog bio je dnevnik koji je vodio i čiji sadržaj je bio veoma blizu sadržaju čoveka koji je lud. 

 

 

Not my best work#joker #dc #batman #darkspeedgrp #edit

A post shared by ~edits~ (@random.ediitz) on Sep 1, 2017 at 9:49am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading