(VIDEO) Pogledajte gde je i šta radi čuvena teta Đana iz filma ''Lepa sela lepo gore''!

Autor:

Zabava

09.05.2019

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Ostojić poznatija kao Mica Trofrtaljka a mnogima i kao teta Đana iz kultnog domaćeg filma ''Lepa sela, lepo gore'' iako je odavno u osmoj deceniji života i dalje je vitalna i uvek raspoložena za šalu.

RepublikaFoto: youtube.com/Black Wolf
Mica...

Snimak nekada velike zvezde bivše Jugoslavije pojavio se na instagramu a nastao je pre nekoliko dana i oduševio je sve one koji su se pitali gde je i šta radi legendarna teta Đana.

Nju je snimio jedan od njenih fanova koga je pevačica ugostila na kafi u svojoj porodičnoj kući u selu Milićevci. Na snimku se vidi koliko je ona i dalje vitalna, ali i da se nije promenila previše fizički. 

- Mica sada živi mirnim životom. Ima svoje domaćinstvo. Zapeva samo kada je neko iz sela zamoli da mu uveliča slavlje svojim prisustvom. Njoj je muzika u krvi. Vrlo rado prima fanove i sve poštovaoce njenog rada. Sa njima popije kafu, ali po koji čašicu prave domaće rakije - kaže izvor blizak pevačici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading