35 MILIONA ZA PET DANA: Ovaj strani film je PREŠIŠAO "Južni vetar" u našim bioskopima!

Autor: Tanjug

Zabava

30.04.2019

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film "Osvetnici - Kraj igre" (Avengers:Endgame) oborio je rekord koji je do sada držao domaći film "Južni vetar", zaradivši na domaćim blagajnama za pet dana prikazivanja preko 35 miliona dinara, saopštio je distributer "Taramaunt".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ekipa iz filma

Film, koji zaokružuje priču dugu 11 godina, u svetu je, kako navodi "Taramaunt", samo tokom prvog vikenda zaradio preko 1,2 milijarde dolara.

Događaji koje je prouzrokovao Tanos, koji je uništio pola univerzuma i razbio redove Osvetnika, nateraće preživele Osvetnike da zauzmu ultimativni položaj u velikom finalu koje stiže posle 22 filma iz studija "Marvel". 

Film su režirali Antoni i Džo Ruso, Kevin Fejgi je producirao film, a glavne uloge tumače Robert Dauni Džunior, Skarlet Džohanson, Bri Larson, Kris Hemsvort, Kris Evans, Džoš Brolin i drugi, a glas Bredlija Kupera opet se čuje u ulozi Roketa.

Luis Disposito, Viktorija Alonso, Majkl Grilo, Trin Tan, Džon Favro i Sten Li su izvršni producenti, dok su Kristofer Markus i Stiven Mekfili napisali scenario.

Film je na repertoaru srpskih bioskopa od 25. aprila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading