Vesna Trivalić ponovo u Srbiji: Evo zašto se posle toliko godina vratila glumi!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

09.04.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najpoznatijih srpskih glumica neko vreme je živela u inostranstvu i o njenom privatnom životu se nije znalo mnogo. Međutim ona je u Srbiju došla zbog jednog događaja. Dodelom godišnjih priznanja Jugoslovensko dramsko pozorište obeležilo je svoj dan - nagrade su i ovaj put otišle u ruke najistaknutijih glumaca, a među njima našla se i Vesna Trivalić, koja je dobila priznanje za ulogu Svetlane u predstavi "Vrat od stakla".

RepublikaFoto: instagram.com/dnevna_doza_cakane_i_ane
Vesna Trivalić...

Ona je istakla da je nagrada koju je dobila zasluga njenih kolega, pa tek onda nje same, budući da su joj kolege pružile maksimalnu podršku prilikom povratka na scenu, budući da Vesna već dugo živi u Dubaiju, gde je i sada njena porodica.

I dolazim ja, idu oni, pa će biti lakše sad od sledeće godine. Divno je, raduju se i oni zbog mene. Oni su me i gurnuli, oterali od kuće (smeh) - našalila se Vesna, koja je potom dodala:

- Porodica drži leđa, drži snagu - priznala je ona.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading