TATIN PONOS: Film Sandre Mitrović primljen na dva svetska festivala!

Autor: pink.rs

Zabava

08.08.2017

16:18 >> 16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska rediteljka Sandra Mitrović, ćerka vlasnika PINK televizije Željka Mitrovića, već je utabala stazu u svetu filma kada je reč o svetskoj kinematografiji, budući da je njen kratkometražni, studentski film primljen na dva velika festivala, u Argentini i na Novom Zelandu. Film pod nazivom "Klavire prevozi Ostoja" ove mlade rediteljke, u kom glavne uloge tumače Slobodan Boda Ninković i Dragan Sekulić.

 

Foto: facebook.com/sandra.mitrovic.16
Sandra sa svojom ekipom

Film je primljen i na festival u Argentini i na Novom Zelandu. Ukoliko bi na Novom Zelandu dobio nagradu, direktno bi bio nominovan za Oskara, za kratkometražni studentski film. Međutim, Sandra smatra da su šanse za to male s obzirom na to da komendije ne nagrađuju na dodeli Oskara - tvrdi izvor blizak rediteljki. 

Sandra, koja je inače i student generacije na prestižnom Univerzitetu "Columbia" na Menhentnu.

Uspešna, mlada rediteljka u intervjuu za Pink koji je nedavno dala, otkrila je detalje sa snimanja filma, kao i svoje planove za naredne projekte: 

Foto: facebook.com/sandra.mitrovic.16
Tatin ponos

Klavire prevozi Ostoja" je kratka drama o jednom danu u životu poznatog beogradskog nosača klavira- Ostoje. Priča je bazirana na stvarnom liku, koji je decenijama raznosio klavire Beogradom i svojim specificnim oglasima postao gradska legenda. Film prati Ostoju koga igra Boda Ninković i njegovog pomoćnika Šabana koga tumači Dragan Sekulić, mladi glumac sa Fakulteta Dramskih Umetnosti, i jedan njihov radni dan tokom kojeg pokušavaju da dostave klavir koji sticajem različitih okolnosti niko ne želi. Osim Bode i Dragana, protagonistima filma, imala sam čast da na ovom projektu radim sa veoma talentovanim i profesionalnim ljudima poput Milana Cacija Mihailovića, Marka Gvera, Katarine Marković, Tamare Krcunović, koji osim što su voljni da izađu u susret studentima, svojim savetima i sugestijama su doprineli filmu na najbolji način - izjavila je Sandra za Pink.rs

Foto: Promo foto
Ponosni tata Željko Mitrović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading