Republika.rs je vaš Deda Mraz: Svakog radnog dana poklanjamo 3x2 karte za filmove!

Autor:

Zabava

28.12.2018

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme za nove poklone od nas! I povedite računa, ovog meseca Republika.rs će biti vaš Deda Mraz - u vreme čarolija i darova, otprilike sve dok se nasmejani bradonja ne spusti niz vaše dimnjake i ostavi vam novogodišnje poklone, u saradnji sa MCF MegaCom Filmom i Kombank Dvoranom svakog radnog dana delićemo vam po 3x2 ulaznice za fantastične projekcije u ovom raju za filmofile! Tako ćete u petak, 28. decembra sa početkom od 21 čas, moći da pogledate - "Boemsku rapsodiju"!

Foto: Promo foto

Sve što je potrebno da uradite je da u inbox na naš Instagram nalog, ili na imejl adresu redakcija@republika.rs ili na Fejsbuk stranicu pošaljete puno ime i prezime, broj telefona za kontakt i mesto odakle ste, kako bismo mogli da vas na vreme kontaktiramo ako osvojite ulaznice.

Dakle, "Boemska rapsodija" je na programu u petak, 28. decembra sa početkom od 21 čas u Kombank dvorani u Beogradu (Dečanska 14), a u konkurenciju za osvajanje nagrada dolaze u obzir sve poruke/mejlovi koji nam stignu do petka, 28. decembra u 13 časova.

Dobitnike ćemo direktno obavestiti o načinu i mestu podizanja karata.

OSVOJITE ULAZNICE PREKO:

Instagrama (kliknite ovde)
Fejsbuka (kliknite ovde)
e-maila Republike.rs (kliknite ovde)

Filmski i muzički spektakl "Boemska rapsodija"

"Boemska rapsodija" je biografski film koji slavi grupu Queen, njihovu muziku i izvanrednog frontmena Fredija Merkjurija, koji je prkošenjem i razbijanjem stereotipa postao jedan od najobožavanijih zabavljača na planeti.

Kroz presek kultnih pesama i revolucionarnog zvuka, film takođe prati i meteorski brz razvoj i uspon benda, uključujući i eksploziju tog istog meteora u vreme kada se Fredijev životni stil oteo kontroli, ali i trijumfalni povratak koncertom na Live Aid - u, kada je Merkjuri, gledajući u oči svoju smrtnu bolest, poveo bend u jedan od najznačajnijih i najfascinantnijih nastupa u istoriji rok muzike. 

Foto: Promo foto

Uz stalno jačanje nasleđa benda koji je uvek bio više kao porodica, grupa Queen u svakom trenutku, pa i danas, neiscrpno nadahnjuje brojne sanjare, autsajdere i ljubitelje muzike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading