(FOTO) Eminin Mustafa u zagrljaju 26 godina mlađe glumice!

Autor: blic.rs

Zabava

17.11.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprug Emine Jahović Mustafa Sandal (48) otuputovao je sa sinovima Jamanom i Javuzom u London. Međutim, oni nisu bili sami a fotografija sa večere koju je turski pevač objavio na Instagramu podigla je prašinu u medijima.

RepublikaFoto: instagram.com/mustafasandal24
Emina Jahović i Mustafa Sandal!

- Iz Londona s ljubavlju. Serel i ja posle prijatne večere - napisao je Mustafa u opisu selfi fotografije sa mladom Serel Jereli (22), turskom glumicom i pevačicom.

Ova fotografija izazvala je pravu buru, s obzirom na to da je Eminin bivši ubrzo posle razvoda uplovio u romansu sa glumicom Džeren Hindistan, za koju se komentarisalo da liči na Jahovićevu.

Kako prenose turski mediji, Mustafa je Serel najavio svoj dolazak u London, što je i ona potvrdila.

- Poslao mi je mejl pre nego što je došao. Nisam mogla da ga odbijem. Pričali smo o životu, o tome kako se ja snalazim u Londonu. I naravno o muzici, o čemu bi dvoje muzičara pričalo. Deca su mu predivna, bila je to baš prijatna večera, ne mogu ništa više da vam kažem. Ja pokušavam da izgradim karijeru ovde - rekla je atraktivna plavuša za turski portal "Hurriyet" i naglasila da sa Mustafom nije razgovarala o poslovnoj saradnji, te da njih dvoje ne planiraju da snime duet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading