Džinovićeva kuma milijarderka stiže u Beograd: Slavica Eklston dolazi na moj koncert!

Autor: A. Đorđević

Zabava

17.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika balkanska zvezda Haris Džinović najavila je koncert koji će se održati 25. decembra u Sava centru. Džinović je tim povodom organizovao druženje sa medijima i otkrio za Srpski telegraf da će njegova kuma Slavica Eklston doći u Beograd specijalno na koncert.

RepublikaFoto: facebook.com/Haris Dzinovic
Sprema se za koncert...

Pevač nije krio radost što njegova kuma, bivša supruga Bernija Eklstona, gazde Formule 1, dolazi na njegov spektakl, te je otkrio i čije prisustvo mu je najbitnije.

- Kuma će prisustvovati koncertu, veoma me raduje njen dolazak. Prošle godine nije mogla da dođe, ali zato ovaj neće propustiti. Đina i Kan će naravno doći sa suprugom Melinom. Oni su moja najveća podrška i bez njih nijedan koncert ne može da prođe.

RepublikaFoto: instagram.com/the_prestige_serbia
Moćna kuma...Slavica Eklston

Pred svaki moj izlazak na binu, da li to bio nastup ili koncert, popijem čašu viskija

Iz godine u godinu već održavate koncert u Sava centru, po čemu će se ovaj koncert razlikovati od prethodnih i da li spremate neko iznenađenje?

- Potrudićemo se da napravimo razliku, a da li ćemo uspeti, to ne znam. Već sam imao koncepciju koja bi izgledala drugačije u odnosu na prethodne koncerte.

Kako provodite veče pred koncert?

- Interesantno pitanje, ali ništa specijalno ne radim, najviše se odmaram uz neki film sa Melinom ili čitam neku knjigu.

RepublikaFoto: Promo foto
Haris i Melina...

Da li imate neki ritual pred izlazak na binu?

- Naravno, godinama već upražnjavam taj ritual i mogu vam reći da mi prija. Pred svaki moj izlazak na binu, da li to bio nastup ili koncert, popijem čašu viskija.

Da li ćete imati goste na koncertu i ko će sve od kolega doći da vam pruži podršku?

- Biće gostiju, ali ne mogu da vam otkrijem ko će sve biti, to će biti iznenađenje. Ne znam još uvek ko će doći od kolega, ali ko god želi da dođe, dobrodošao je.

U čemu najviše volite da vidite svoju suprugu Melinu?

- Melinu najviše volim da vidim u haljini i stalno je teram da nosi haljine jer u njima njena seksepilnost dolazi do izražaja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading