Darkov otac progovorio o drogi: Moj sin ima psihičke padove!

Autor:

Zabava

16.11.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od kada je njegov sin doživeo saobraćajnu nezgodu, otac Darka Lazića, Milan nije davao izjave o stanju pevača osim što je s vremena na vreme potvrđivao da sve ide nabolje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ljut... Milan Lazić
RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ima psihičke uspone i padove... Darko Lazić

Međutim, Milan Lazić je danas odlučio da progovori i razjasni situaciju u kojoj je njegov sin, kao i da li prolazi kroz apstinencijalnu krizu i da li je u ogromnim finansijskim dugovima kao što se pisalo u proteklom periodu:

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Otac tvrdi da Darko nije dužan i da nije imao apstinencijalne krize...

- O tim svim glupostima neću ni da pričam. Nemam šta da kažem na to, jer su to sve izmišljotine i gomila nebuloza. Kakva kokainska kriza i kakvi dugovi!? Naravno da on posle svega što mu se desilo ne može da bude idealno i naravno da ima psihičke padove. Ali ono što je nejbitnije je da on ide ka boljem, a ne ka gorem, što se kompletnog stanja tiče. I to je jedino bitno. Gluposti ne želim da komentarišem, ni da slušam, molim vas da razumete - iskren je bio Milan Lazić. 

Podsećanja radi, izvori iz bolnice govorili su da je Lazić imao apstinencijalnu krizu jer je devet godina koristio narkotike, kao i da su mu isti otkriveni u krvi kada je podvrgnut analizi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading