Biković, Bjelogrlić i ekipa oduševljavaju: 500.000 ljudi videlo Južni vetar!

Autor:

Zabava

16.11.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film domaćeg reditelja Miloša Avramovića "Južni vetar" u kom glavne uloge tumače Miloš Biković, Dragan Bjelogrlić, Miloš Radonjić i pokojni Nebojša Glogovac beleži neverovatnu gledanost koja je dostigla 500.000 gledalaca u bioskopima.

RepublikaFoto: Promo
Odličan tandem... Miloš Biković i Miloš Radonjić

Jedan od najuspešnijih domaćih filmova "Južni vetar", ostvario je novi rekord - za manje od mesec dana od premijere videlo ga je više od pola miliona gledalaca.

RepublikaFoto: Promo foto
Ogroman uspeh ekipe filma "Južni vetar"...

Sinoć je u Novom Sadu, u novootvorenom bioskopu proglašen jubilarni 500.000-ti gledalac. Nagrađenoj gledateljki Sari Pajić pripala je atraktivna nagrada – putovanje u Moskvu za dve osobe tokom kojeg će imati priliku da se druži sa glumcem Milošem Bikovićem i upozna sa njegovim radom u Rusiji.

RepublikaFoto: Promo
Najveća glumačka imena u filmu "Južni vetar... Dragan Bejlogrlić i Miloš Biković

Film "Južni vetar" osim publike u regionu trenutno mogu da vide i gledaoci širom Evrope, a da je pitanju jedno od najatraktivnijih domaćih ostvarenja poslednjih godina pokazuje i podatak da je počeo da se prikazuje u bioskopima u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading