Goca Tržan: Prevarila bih Rašu, zašto da ne!

Autor: D. L.

Zabava

15.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Tržan gostovala je prekjuče u emisiji "Amidži šou", a javnost je šokirala izjavom da bi prevarila svog supruga Rašu Novakovića kada bi bila sigurna da on za to ne bi saznao!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink

Goca Tržan

Naime, plavokosa pevačica je na pitanje voditelja Ognjena Amidžića da li bi prevarila svog muža sa muškarcem koji je skroz po njenoj meri odgovorila sa da i to bez pardona, a zatim prasnula u smeh.

Gocinu izjavu je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom

- Naravno da bih prevarila muža ako sam sto posto sigurna da ne postoji mogućnost da sazna, zašto da ne. Sve što ja ne znam, to ne boli i obrnuto. Kada smo počeli da se zabavljamo, suprug mi je stalno udeljivao komplimente, pa sam rešila da mu sve verujem i govorim: "U pravu si" - rekla je Tržanka, koju je publika zbog iskrenosti nagradila gromoglasnim aplauzom. Ona se osvrnula i na žiriranje svoje koleginice Kristine Kockar, sa kojom se, po svemu sudeći, na snimanjima šou-programa "Pinkove zvezdice - All Stars" sve bolje slaže.

- To što Kija nema dovoljno pevačkog iskustva ne umanjuje to da može sa nama da sedi u žiriju i ocenjuje takmičare. Ja nisam rekla da njoj tu nije mesto, već da joj možda samo malo više treba kompetencije i ništa više. Ko god da sedi pored mene u žiriju, može da sedi, ja nemam problem ni sa kim u životu. I gledaoci koji nemaju mnogo pevačkog iskustva ocenjuju takmičare u svom domu, na to svako ima pravo - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading