Drama se nastavlja: Darko Lazić još uvek prima krv, evo i zbog čega!

Autor:

Zabava

13.11.2018

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić nalazi se već tri nedelje u bolnici nakon stravične saobraćajne nesreće. Lekari su pevaču nedavno operisali kuk i nogu, međutim, on i dalje ne može da ustane, a takođe još uvek prima transfuziju.

RepublikaFoto: Prntscrin Telegraf.rs, instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

- Posle operacije kuka Darko još prima transfuziju pošto je izgubio mnogo krvi tokom operacije. Na svakih sat vremena ga neko obilazi od lekara, a ne zna se još kad će moći da ustane iz kreveta. Čeka se neurolog da ga pregleda zbog noge jer je imao otvoren prelom butne kosti - rekao je izvor iz bolnice za beogradske medije.

Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu 23. oktobra u ranim jutarnjim satima, kada se četiri puta prevrnuo kolima i završio u livadi pored puta. Pevač je zadobio teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mestu gde ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi, a imao je dve operacije, izvađena mu je slezina, i ugrađen mu je veštačku kuk i spojena butna kost. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading