OTKRIVAMO: Ove droge nađene su u krvi Darka Lazića

Autor:

Zabava

13.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić prolazi kroz pravi pakao jer se, pored ozbiljnih povreda koje je preživeo prilikom saobraćajne nesreće 23. oktobra, skida sa droge!

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Na teškim drogama... Darko Lazić

Folker se trese, preznojava, suše mu se usta, a trpi i nesnosan svrab, zbog čega je koža počela da mu puca.

Da stvar bude još gore, nalazi pokazuje da Darko nije koristio samo kokain već i heroin i takozvani MDMA iliti ljubavnu drogu! Zbog toga Darko ima najgore narkomanske krize, trpi jake bolove, jak svrab, zbog čega je koža počela da mu puca, tvrde naši izvori iz bolnice!

- Darko se raspada, ali ne zbog stravičnih povreda koje je doživeo u udesu, već zbog apstinencijalne krize, koja ga izjeda. Lekari su u njegovoj krvi, pored kokaina, pronašli i heroin i MDMA, narkotik poznat kao droga ljubavi. Ovaj koktel psihoaktivnih supstanci je uzrok svraba koji Darku razara kožu, a budući da su doktori bili primorani da ga vežu jer je zbog krize počeo da se baca po krevetu i čupa infuziju i zavoje, on preklinje medicinsko osoblje da ga češe svuda po telu - uverava dobro obavešteni izvor i navodi da Darko bukvalno ne može da izdrži bez droge.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Konzument kokaina, heroina i ljubavne droge...

- Lazić se trese, preznojava, suše mu se usta. On izgleda kao da je spreman da uradi sve samo da dobije dozu nekog opijata. Dotakao je dno, a kako stvari stoje, kriza je iz dana u dan sve snažnija. Darkova zapomaganja uznemiravaju i ostale pacijente, a on kao da nije svestan svog ponašanja. Medicinske sestre koje su u kontaktu s njim prolaze pakao jer u skorije vreme nisu imale takvog pacijenta - konstatuje izvor i zaključuje da je Lazićeva porodica očajna zbog krize u koju je nakon udesa upao Darko.

- Otac Milan i majka Branka preklinju lekare da Darku daju sedative kako bi se smirio. On se ni pred njima ne kontroliše, već urla iz sveg glasa. Očajni su jer taman kada su Laziću sanirane povrede i prelomi, doživeli su da prolaze kroz novi pakao - zaključio je izvor.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Darkova porodica očajna...

Bivša direktorka Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj ulici dr Jasna Dragan Saveljić tvrdi za Srpski telegraf da Darka nakon krize očekuje period anksioznosti i depresije.

- Do sada se Darku telo očistilo od narkotika i on trenutno oseća žudnju za drogom. Svrab koji oseća je normalna pojava nakon korišćenja heroina. Njega verovatno drma anksioznost i depresija, što je normalno kod pacijenata koji godinama koriste narkotike. Darku je u narednom periodu potrebna psihoterapija, odnosno psihijatrijsko lečenje. Pored toga, i lečenje medikamentima u smislu terapije antidepresivima i antipsihoticima bilo bi poželjno - zaključila je dr Jasna Dragan Saveljić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sara

13.11.2018 10:51

MDMA je ekstazi i najcesce koriscena droga.