I kamen bi zaplakao: Aleksandra objavila fotografiju pokojnog oca, pa mu poručila!

Autor:

Zabava

12.11.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica iz "Grandovog jata" Aleksandra Bursać postala je poznata široj javnosti nakon učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Svojim raskošnim talentom i bez skandala istakla se u moru naših zvezda i postala jedna od traženijih pevačica sa ovih prostora.

RepublikaFoto: instagram.com/ bursacaleksandra_official
Aleksandra Bursać

Aleksandra važi za jaku ženu, ali njena životna priča je prepuna borbe i bola. Život je nije mazio i mnoge prepreke u životu je morala da savlada sama bez podrške svog oca koga je izgubila sa samo dve i po godine.

Naime tokom svog muzičkog takmičenja u "Zvezdama Granda" znala je često tokom izvedbi pesama da pusti suzu, i upravo u tim prilikama ispričala je i priču o pogibiji oca koji je izgubio život na ratištu. Njena majka se trudila da obezbedi Aleksandri koliko je mogla ali joj je očinska figura jako falila. 

Pevačica je i tokom gostovanja u emisijama znala često da spomene svog tatu čijeg je upoznavanja ostala željna. Njen instagram profil krase njegove fotografije i može se primetiti da Aleksandra neodoljivo podseća na njega. 

Da koristi svaku priliku da na neki način sačuva sećanje na njega Aleksandra ne propušta nijednu godinu a da mu ne čestita rođendan pa je tako bilo i sada. 

Na instagramu je postavila tatinu fotografiju sa porukom:

Srećan rođendan tata! Junak moj, moj Kukoja! 

Foto: instagram.com/ bursacaleksandra_official
Aleksandrin tata

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading