Ovo su prelepe ćerke Gorana Bregovića: Ema, Luna i Una su različite vere, a evo šta njihov otac kaže na to!

Autor:

Zabava

12.11.2018

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Bregović jedan je od najpoznatijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije. Porodičan je čovek, oženjen suprugom Dženanom, a može da se pohvali da ima tri lepe ćerke - Emu, Lunu i Unu.

Ono što je zanimljivo jeste da su njegove naslednice različite veroispovesti - jedna je muslimanka, druga je budista, dok je treća pravoslavka.

-Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde - rekao je Brega

RepublikaFoto: Tanjug
Različite veroispovesti

Kako Brega kaže, to je bio izbor njegovih ćerki.

- Moja deca kada su bila mala, ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hrišćani jer su i tada poklone dobijali. Sada više ne znam šta slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole da dolaze u naše krajeve i imaju drugarice ovde. A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti - rekao je svojevremeno Bregović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jovankakantar

12.11.2018 16:52

Da li je to Bregovic zaboravio da ima jos jednu cerku i to najstariju, Zeljka se zove i mislim da je cak i deda postao sto je i logicno s obzirom na njegove godine.