Nedavno su uhvaćeni zajedno: Sloba pevačici priredio iznenađenje?!

Autor:

Zabava

12.11.2018

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rijalda Karahasanović danas slavi 26. rođendan. Tim povodom Rijaldu je obradovala jedna važna osoba u njenom životu, a kako se u poslednje vreme ne odvaja od Slobe Radanovića, svi su ubeđeni joj je upravo on priredio iznenađenje.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/queenrialda
Sloba Radanović

Naime,  pevačica je na svom Instagram profilu podelila sliku na kojoj drži čokoladnu tortu, a okružena je balonima. Iako je tekst koji stoji kao opis slike uglavnom posvetila sebi, Rijalda se ipak, diskretno zahvalila misterioznoj osobi na iznenađenju:

- Neću mnogo da nabrajam i ističem šta sam sve, šta želim i čime se ponosim.Mislim da je najvažnije u ovim momentima da ostvarite, jedan lijep, zdrav, pun ljubavi i razumjevanja ,odnos sa samim sobom.

Možda ovo zvuči kao samoljublje,ali na kraju balade ako ne volite sebe,nećete voljeti ništa oko sebe.
Svakako da želim sebi sve najljepše i najbolje,ali bih samo na momenat da se okrenem iza sebe i zahvalim svim godinama i njihovim iskustvima.  P.S. Hvala baby za iznenadjenje - napisala je ona.

Da podsetimo, pevačica je priznala da se već neko vreme viđa sa najpoznatijim estradnim preljubnikom Slobom Radanovićem za koga kaže da joj je prijatelj. Međutim, mnogi su posumnjali da je njihovo druženje preraslo u nešto više od drugarstva i da je upravo on njoj priredio ovo iznenađenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading