Bubamara oštro odgovorila na prozivke: Georgiev je alkoholičar koji je od mene dobio ki*u!

Autor:

Zabava

12.11.2018

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Vlado je kao kuče trčkarao za mnom po studiju. On je pijanac i neradnik koga treba žaliti - rekla je folk zvezda za Srpski telegraf

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Bez dlake na jeziku... Dara Bubamara

Folk pevačica Dara Bubamara nedavno je objavila novi singl "Ol inkluziv", a za Srpski telegraf je otkrila da je pevač Vlado Georgiev alkoholičar koji je od nje dobio ki*u! Naime, plavokosu Novosađanku ne vređa to što ju je pop pevač u više navrata isprozivao na društvenim mrežama, ali se ne ustručava da mu u svom stilu brutalno uzvrati.

- Vlado Georgiev je hteo da me povuče za kiku, a dobio je ki*u! Znate kako, kada muškarac ne može da bude sa nekom devojkom, on je onda vređa. Mene su pljuvali samo momci koje sam odbijala i sa kojima sam raskidala, tako da ga razumem. Ja sam mu trauma iz mladalačkih dana.

 Da li si zadovoljna reakcijom publike na novu pesmu "Ol inkluziv"?

- Prezadovoljna sam. Nikakvu reklamu nismo platili, a pesma je posle tri dana bila prva na trendingu na Jutjubu. Svi me zovu da mi čestitaju kako na pesmi tako i na izgledu.

 Smršala si 15 kilograma, sada imaš savršenu liniju, da li ti se sada momci više udvaraju?

- Udvarali su mi se i ranije, a možete li tek sada da zamislite?! Ne mogu da se odbranim od udvarača.

 Kako je tvoja svađa sa Georgievim uopšte krenula?

- Njega je Kobac doveo u studio i molio je Milija da mu dozvoli da radi aranžman za pesmu "Sve devojke koje su varale momke". Mili mi je tom prilikom rekao: "Daj ovom malom neka radi" i ja sam ga poslušala. On je kao kuče trčkarao za mnom po studiju. Kada se završila pesma, Vlado je rekao: "Jeeee, biću na tvom albumu." Hteo je sa mnom da nastavi druženje i saradnju, ali ja nisam bila zainteresovana. Eto, odatle ide frustracija.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official/instagram.com/vlado.georgiev.fan._
U sukobu sa Georgievim

 Jesi li mu oprostila uvrede?

- Pijanicu i neradnika ne treba da žalite nego da vređate. Da ljudi vide da to nije dobar primer. Deset godina nije izbacio pesmu, a ja nižem hitove i nemam vremena čak ni da razmišljam o alkoholičarima.

 Maja Berović je nedavno održala koncert u Areni koji su svi poredili sa tvojim spektaklom?

- Ta dva koncerta nisu za poređenje. Moj koncert je bio pevački. Svaka joj čast, poslala sam joj i poruku i javno sam joj čestitala. Ja se divim svakom ko se u današnje vreme usudi da organizuje koncert u Areni.

 Kako komentarišeš to što uglavnom sve koncerte porede s tvojim, a ne sa Sekinim?

- Pa normalno, ko se seća njenog koncerta?! Ona se ni sama ne seća da je imala nastup tamo. Po čemu je njen koncert bio jedinstven?! Sećate li se ičega sa tog koncerta?! A kod mene je bilo svega - i igre i plesa.

 Ono što je ujedinilo celu estradu jeste zabrinutost za zdravlje Darka Lazića. Ti si s njim provela poslednja dva dana pred nesreću, možeš li mi ih opisati?

- To su bila dva najlepša dana otkako radim tezge u inostranstvu. Darko je bio jako raspoložen. Sve vreme smo se smejali, govorio mi je: "Daro, kako si luda, samo sa tobom želim da se družim." Toliko smo se zbližili da sam na njegov nagovor zapalila cigaretu iako nisam pušač. Rekao mi je: "Radi uvek sve bez ograničenja, ni za čim nemoj da žališ." Tako i ja živim.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Darko Lazić

Darko mi je pre saobraćajke rekao kako je razočaran u ljubav i brak, kako je dosta propatio tokom razvoda sa Anom

 Da li ti je pričao o svom emotivnom životu?

- Da. Pričali smo i o ozbiljnijim stvarima. Rekao mi je kako je razočaran u ljubav i brak. Kako je dosta propatio tokom razvoda sa Anom. Pominjao mi je i verenicu i to kako se zaljubio. Na njegovom licu sam videla tugu zbog razvoda. Sve vreme je pričao o Loreni i govorio mi koliko je obožava.

 Jeste li pričali o njegovim porocima i da li si ga savetovala da stane?

- Rekao mi je da vodi prilično brz život i da planira da se malo smiri kada počne život sa ovom devojkom. Bio je svestan da je jače stisnuo gas u životu i da je vreme da malo uspori. Eto šta se desilo.

RepublikaFoto: instagram.com/darabubamara_official
Dara Bubamara

 Kako si saznala za nesreću?

- Mi smo se rastali na aerodromu i dogovorili smo se da idemo na ručak. Sutradan sam se probudila u trenutku kada je imao nesreću, oko osam ujutru, i nešto me je preseklo. Upalila sam televizor, gledala jutarnji i odjednom se pojavila vest da je imao udes. Odmah sam pozvala Miljana Vračevića, njegovog menadžera i vozača, koga je isto zatekla ta informacija. Verujte, posle majčine smrti, ovo je tragedija koja me je najviše potresla.

Imaš li sada informacije kako je Darko?

- Na vezi sam sa Miljanom. Rekao mi je pre nekoliko dana: "Progovorio je debeli!" Verujte da su mi suze krenule! Molila sam se Svetoj Petki za njegovo zdravlje i optimista sam. Ustaće Darko jači nego ikad.

Šta misliš o Breninom koncertu u Areni?

- Eto, o tom koncertu se ne priča. Možda zato što je ideju za hor ukrala od mene. To sam prvo ja imala u pesmi "Ćuti, ne govori", a i krunu na glavi. Sigurno joj je sin Viktor, koji je moj obožavalac, preneo koliko je super zvučao hor u mojoj Areni, pa joj je dao ideju i rekao: "Mama, možeš i ti tako." Videla sam i da mi je krunu iskopirala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading