Kaja zapretila bivšim momcima: Ugasite lažne profile da vas ja ne bih ugasila!

Autor:

Zabava

11.11.2018

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatu pevačicu Katarinu Ostojić Kaju su povezivali sa mnogim jakim muškarcima iz javnog života Srbije, što sa sportistima, što sa biznismenima, ali je njeno srce na kraju ukrao svetski poznati i popularni producent i di-džej Džunior Džek.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kaja Ostojić

Ona je već godinama u srećnom braku sa Džekom, a dešavanja iz njenog života svakodnevno možemo pratiti preko društvenih mreža gde često objavljuje fotografije iz svog života. Posao je komplet preselila u Brisel gde živi i radi, a sada se na Instagramu oglasila sa veoma intrigantnim storijem koji je bacio mnoge u razmišljanje. 

Izgleda da Kaja ima problema sa bivšim momcima ili potajnim tajnim obožavaocima koji sa lažnih profila objavljuju stvari koje očigledno njoj ne prijaju. 

U svom storiju je bukvalno zapretila dotičnoj gospodi da pripaze šta rade inače se neće dobro provesti, jer čini se i ona ima keca u rukavu i mnogo što šta da obelodani. 

- Kad mi pukne film pa kad napišem knjigu, pa kad stavim akcenat na neke svoje bivše i njihove poteze očajnika, a možda ih raskrinkam i pre knjige, ali to će biti onda mnogo gore. Pogasite lažne profile, bolje nego da vas ja gasim- poručila je Kaja na svom Instagram profilu

Foto: Instagram/kaya_ostojic
Besna kao ris...

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading