Posvetila sam pesmu vereniku! Biljana Sečivanović zaljubljena do ušiju!

Autor:

Zabava

11.11.2018

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkad se verila sa biznismenom Aleksandrom Nedićem, Biljana Sečivanović skoro da se povukla iz medija, ali ne i iz muzičkog studija. Popularna folk pevačica nedavno je snimila spot za pesmu "Mili, mili", koja će, kaže, biti veliko iznenađenje za njenu publiku, a posvetila ju je upravo vereniku.

RepublikaFoto: Promo foto
Pevačica u zanosnom izdanju

Mogu da kažem da naziv pesme potpuno odgovara Aleksandru. On možda izgleda opasno i grubo, a zapravo je pravi "Mili, mili", pa kad zapevam te reči, odmah pomislim na njega – rekla je atraktivna pevačica raskošnog glasa, koja je upravo zahvaljujući svom izabraniku počela i provokativnije da se oblači, te je u novom spotu seksepilom nadmašila i svoju "dvojnicu" Samantu Džons iz serije "Seks i grad", odnosno glumicu Kim Katral.

Autori hita u najavi su Dejan Kostić i Dragan Brajović Braja, a premijera spota u režiji Gorana Šljivića planirana je za nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading