Darko gubi pamćenje: Neće se sećati važnih događaja!

Autor: informer.rs

Zabava

09.11.2018

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktori su saopštili Lazićevim roditeljima da bi pevač mogao da ima retrogradnu amneziju, te da se ne seća nekih detalja iz svoje prošlosti

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Đ. KOJADINOVIĆ
Darko Lazić

Darko Lazić će imati rupe u pamćenju, saznaje Informer od izvora bliskog poznatom pevaču. Zbog hematoma na mozgu i veštačke kome u kojoj je bio dva puta folker se sigurno neće sećati dana posle nesreće, a kako tvrdi sagovornik, iz sećanja će mu se izbrisati i neki događaji iz prošlosti.

Lazićev rođak tvrdi da su lekari pripremili porodicu na Darkov dug oporavak, ali i na mogućnost da zaboravi neke važne događaje:

- Darko se sada zbog bolova, lekova i svega što ga je snašlo gubi. Stalno je pod jakim sedativima, pa doktori ne mogu ni da ocene koliko je njemu memorija oštećena. Bunca, traži jače lekove, drogu.... Neurolozi ga stalno pregledaju i oni su saopštili Darkovim roditeljima da postoji mogućnost da ima neke rupe u sećanju - kaže izvor.

RepublikaFoto: Prntscrin Telegraf.rs, instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

On dodaje da je ova vest mnogo uznemirila njegove roditelje:

- Majka je plakala dugo. Strahuje šta bi to sve Darko mogao da zaboravi. Stalno ponavlja: "Samo da ne zaboravi Lorenu, samo da ne zaboravi Loku", ali mi smo svi sigurni da se to neće dogoditi. On je već pitao za dete. Možda se neće sećati kristalno jasno nekih stvari, ali mi smo sigurni da one najvažnije ne može da zaboravi. Ne želimo da verujemo da to može da se desi - poručuje Darkov rođak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading