Mislila je da je šala: Neda Ukraden peva sa Enrikeom Iglesijasom!

Autor: 24 sata.hr

Zabava

08.11.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neda Ukraden će u maju iduće godine nastupiti na "European Music Festu" u Las Vegasu. Na pozornici će zapevati i španski pevač Enrike Iglesijas, a kada je ovo čula, Ukradeova nije verovala.

RepublikaFoto: Promo foto
Sprema se za svetski nastup

Neda Ukraden će u maju iduće godine nastupiti na "European Music Festu" u Las Vegasu. Američki organizatori pozvali su je na predlog rumunske državne televizije, koja ju je opisala kao veliku zvezdu.

- Mislila sam da je sve to neka šala, ali kada sam morala da potvrdim dolazak, shvatila sam da je to ozbiljno - prokomentarisala je pevačica Neda Ukraden (68), kada je dobila pozivnicu da nastupi rame uz rame sa svetskim muzičkim zvezdama.

Na pozornici će zapevati i sa španskim pevačem Enrikeom Iglesijasom (43).

- Naravno da sam sa velikim zadovoljstvom prihvatila učešće, jer ne samo što ću biti u društvu svetskih megazvezda, nego će se moje pesme i reklame emitovati u programima nacionalnih televizijskih kuća "NBC" i "Fox" - pohvalila se Ukraden.

Neda je na sceni već 50 godina, a ovo smatra najvećim uspehom u karijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading