Hapse Darkove dilere droge: Policija na tragu narko-bande koja je kokainom snabdevala Lazića!

Autor:

Zabava

09.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je pevač Darko Lazić doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću 23. oktobra, policija je na mestu udesa pronašla njegov mobilni telefon. Kako Srpski telegraf saznaje, tom prilikom folkerov telefon je odnet na veštačenje, a pregledom nekoliko prepiski utvrđeno je da se Lazić dopisivao sa narko-dilerima i dogovarao na koji način i gde će mu dopremiti narkotike. Policija je odmah reagovala i pitanje je dana kada će dileri biti uhapšeni

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Darko Lazić

- Nakon nesreće policajci su pronašli Darkov telefon koji je bio znatno oštećen, međutim, zbog sumnje da je pevač koristio psihoaktivne supstance prilikom udesa, mobilni je morao da ide na veštačenje. Policajci su odmah pročitali poruke u kojima je jasno pisalo gde i kada će pevaču biti dopremljen kokain - počinje priču dobro obavešteni izvor i otkriva da su ove poruke bile dragocene za istražne organe koji su odmah alarmirani.

Poruke u Lazićevom telefonu otkrile da se folker dogovarao na koji način će mu biti dopremljen kokain

- Policija je odmah pokušala da locira dilere sa kojima je Darko bio u kontaktu i neki od njih su već identifikovani. Međutim, ima i onih koji su odmah nakon Lazićevog udesa promenili brojeve, ali prema operativnim podacima, to im neće pomoći da se spasu - uverava izvor i konstatuje da je u pitanju narko-banda koja isključivo diluje drogu estradnjacima i glumcima.

- Dileri koji su prodavali Darku kokain operišu isključivo među pevačima i glumcima. Oni imaju kvalitetnu robu, pa njihovu klijentelu čine samo oni koji mogu sebi da priušte čiste narkotike, čiji gram košta i po nekoliko desetina evra - zaključio je dobro obavešteni izvor.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ima problem sa narkoticima

Podsećamo, kako je Srpski telegraf pisao, Darko Lazić je počeo da se drogira pre devet godina, a snimak koji je pre manje od godinu dana šokirao javnost, a na kojem folker šmrče beli prah nastao je 2011. godine. Lazić nikada nije negirao da koristi narkotike, veće je konstatovao da su takve stvari normalne za današnje vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading