Ivan ljubomoran na Jovanu i Srđana, a ovo je razlog!

Autor:

Zabava

09.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" i urednik zabavnog programa Prve televizije Ivan Ivanović žestoko je napao kolege Jovanu Joksimović i Srđana Predojevića na Tviteru nakon što je uz fotografiju na kojoj njih dvoje vode emisiju napisao "debilarijum na Prvoj".

RepublikaFoto: Tanjug
Ivan Ivanović

Ivanović je pored toga zaokružio i kajron koji je obaveštavao da pevač Darko Lazić trpi jake bolove i traži drogu i napisao komentar da bilo koja upotreba ovakvih informacija one koji ih prenose čini mentolima.

Međutim, kako Srpski telegraf saznaje, Ivanović je na ovaj način pokazao ljubomoru prema Jovani Joksimović i Srđanu Predojeviću, koji su uspeli da podignu rejting jutarnjeg programa Prve televizije.

Projekti koje je vodio Ivanović su iznosili 2,5 miliona evra, ali su bili bezuspešni

- Ivan ne može da sakrije gnev što su Jovana i Srđan podigli rejting jutarnjeg programa, pa je odlučio da im virtuelno pošalje poruku. On je bio glavni protivnik njihovog transfera na Prvu televiziju, a kako je rejting počeo da im raste, počeo je da im traži mane. Verovatno više nije znao šta da radi od ljubomore i onda ih je isprozivao - kaže dobro obavešteni izvor i otkriva da Ivanović ne može da se pomiri sa činjenicom da su Jovana i Srđan podigli rejting, za razliku od vremena kada je on uređivao taj program.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanamac
Srđan Predojević i Jovana Joksimović

- Ivan je dva puta bio zadužen za projekte koji su imali veze sa jutarnjim programom. Međutim, njegovo uređivanje nije imalo rezultate, što se moglo videti po vrlo malom rejtingu. Njegovi projekti su bili vredni čak 2,5 miliona evra, ali su to na kraju bile bačene pare. Jovana i Srđan su mu zbog toga trn u oku i više ne može da kontroliše svoju ljubomoru - zaključio je izvor.

Asistentkinja Ivana Ivanovića, Sanja Nešić je za Srpski telegraf rekla da on ne želi da komentariše uvrede koje je izneo na račun kolega. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
cica

13.12.2018 10:02

Znam da nikada nebi u taj debilarijum ubrojao i sebe, ali bi ispao dzek! Steta, jer bi time bilo obuhvaceno celo “drustvo”!