Pogledajte kakvoj lepotici Emir Habibović peva!

Autor:

Zabava

06.11.2018

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emir Habibović, pevački naslednik Šabana Šaulića, pobrao je simpatije slušalaca kao specijalni gost kralja folka na velikom beogradskom koncertu, a sada je predstavio i prvu pesmu i spot sa albuma koji će uskoro objaviti.

RepublikaFoto: Promo foto
Emir Habibović

U pitanju je numera "Ne otpisuj me", u kojoj su snage udružili hitmejkeri Saško Nikolić i  Steva Simeunović, a za ekranizaciju je bio zadužen Goran Šljivić.

U spotu se, pored Emira, pojavljuje manekenka koja mami svojom lepotom u brushalteru, ali bez imalo vulgarnosti, dočaravajući setnu melodiju. 

Mladi pevač raskošnog glasa uskoro će promovisati album, na kome će se naći i dve pesme Šabana Šaulića, kao i kompozicije Endžija Mavrića, pokojnog Miće Nikolića i još nekolicine vrhunskih autora.

RepublikaFoto: Promo foto
Emir Habibović i Šaban Šaulić

Koliko Emir temeljno radi, pokazuje i podatak da je za većinu numera snimio i spotove, koje će publika imati prilike da vidi u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading