Darko pokušao da se ubije!

Autor: Nikolina Marić

Zabava

05.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Darko Lazić imao je pet saobraćajnih nesreća u poslednjih godinu dana, a uprkos tome, nastavio je svesno da izaziva sudbinu! Darko je u tri saobraćajke vozio automobil, dok je u dve vozio motor, i u svakoj od njih on je bio taj koji ih je izazvao, baš kao da je namerno želeo da naudi sebi.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ, instagram.com
Darko Lazić

Serija Lazićevih ekscesa na putevima počela je 28. decembra prošle godine, kada je izazvao udes posle nastupa u Beču. Darko je tada izgubio kontrolu i uništio luksuznu škodu superb od čak 35.000 evra, koju je mesec dana ranije kupio od bivšeg načelnika saobraćajne policije Dragiše Simića.

Kada su Darkovi prijatelji čuli da je je opet imao udes, niko sa ozbiljnošću nije primio tu vest jer je mu je to bila peta saobraćajka ove godine

 

- Darko je jurio brzinom od preko 100 km na sat i nije se zaustavio na semaforu. Potpuno je slupao kola, ali ga to nije preterano uznemirilo jer je štetu regulisalo osiguranje. Automobili i motori su njegova strast, zato i voli da ih menja kao čarape - kaže za Srpski telegraf izvor blizak pevaču koji se trenutno oporavlja u KBC Zemun i dodaje da je nakon saobraćajke u Beču Lazić polupao i kola bivše supruge Ane Sević.

NOVEMBAR 2017. Darko je uništio škodu superb, koju je neposredno pre udesa kupio od načelnika policije Dragiše Simića

FEBRUAR 2018. Lazić mercedesom Ane Sević razvaljuje semafor po povratku sa nastupa u Šapcu
APRIL 2018. Nakon brze vožnje potpuno uništava motor prijatelja iz Brestača
JUN 2018. Pada sa motora i prolazi sa lakšim povredama
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ana Sević

- Iako se rastao od Ane, Darko je od nje više puta tražio da mu pozajmi mercedes C-300, koji je u njenom vlasništvu, a pevačica mu je izlazila u susret. Kada se vraćao sa svirke iz Šapca u sitnim jutarnjim časovima, udario je u semafor, koji se od siline udarca raspao, a potom i u bankinu. Anin mercedes je bio uništen, a Darko je prošao samo sa lakšim povredama. Sve se dogodilo samo mesec dana nakon udesa u Beču - konstatuje izvor i uverava da je Lazić nastavio sa brzom vožnjom, kao da podsvesno želi sebi da naudi.

- Nakon što je uništio Anin automobil, Darko nije stao, već je slupao i motor svog druga u blizini Brestača. Posle pada sa motora, on je bio ugruvan nekoliko dana, a kada se oporavio i kada su svi u njegovom okruženju misli da će se smiriti, on je opet seo na motor i opet ga slupao - zaključio je izvor blizak pevaču i dodao da folker nakon oporavka od poslednjeg udesa neće moći nikoga da krivi za saobraćajku, već isključivo sebe.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Automobil Darka Lazića nakon nesreće!

- Kada su Darkovi prijatelji čuli da je je opet imao udes, niko sa ozbiljnošću nije primio tu vest jer je mu je to bila peta saobraćajka ove godine. Ipak, ova je bila najpogubnija po njega. Lazić je zaista više puta rizikovao život u vožnji i bukvalno izazivao smrt, kao da mu se ne živi - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goga

05.11.2018 09:30

Aaaa sada mi je jasno kako to da mene zaustavljaju a vozim normalno i ne pijem a on vozio bez dozvole 6 godina...Ja ne poznajem Simića...