Karleuša ućutkala Bubu Korelija: Ovo je bio njen kec u rukavu!

Autor: alo.rs

Zabava

04.11.2018

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša pred kamerama jedna emisije istakla je da nije sigurna kako se Buba Koreli menja po padežima, a nedavno je otkrila javnosti da ima duet sa njim i Jalom Bratom, ali da ga neće izdati, jer su previše dueta snimili sa drugim izvođačima i da se to ne uklapa u njen plan i raspored.

RepublikaFoto: e-stock agency
Jelena Karleuša

Bosanski reper Buba Koreli pokušao je da odgovori na Jelenine prozivke.

- Jelena Karleuša nikada neće snimiti pesmu sa nama, jer je previše stara. Može snimiti samo reklamu za one pelene za odrasle. Mi smo za nju previše mladi i previše uspešni. Mislim da je bolje da ideš da gledaš muža na utakmicama, to ti je najunosnije, to ti najviše doprinosi, ostavi mikrofon, nije to za tebe - rekao je Buba u video snimcima koje je okačio u videu Instagram storija, a potom dodao:

- Ako je toliko savršena i bez kompleksa neka kaže zašto je blokirala na Instagramu Jalu kojeg je toliko hvalila? Zašto je blokirala mene i zašto je blokirala Maju? - zaključio je poznati reper.

Karleuša nije dugo čekala, a njen brutalan odgovor na prozivke Korelija će se prepričavati godinama.

Naime, JK je na svom Tviter nalogu objavila tekst pesme koju su za nju napisali Jala Brat i Buba Koreli u kojoj se veliča njen lik i delo:

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/bubacorelli
Buba Koreli

- Hvala na divnim rečima koje ste napisali u pesmi, ali mi se stvarno ne uklapa u planove! Bez ljutnje, izvinjenje - sa stilom je odgovorila Jelena bez niskih uvreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading