(VIDEO) Buba Koreli prešao sve granice?! Karleuši poručio da treba da reklamira pelene za odrasle!

Autor:

Zabava

04.11.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanski duo Džala Brat i Buba Koreli za kratko vreme napravili su veliki uspeh sa muzikom koju izvode, ali i prave za druge izvođače. Na samom početku karijere, Džalu i Bubu je primetila pevačica Jelena Karleuša koja je u tom trenutku želela saradnju, međutim, planovi su se izjalovili, a onda je krenula njihova prepirka.

RepublikaFoto: instagram.com/bubacorelli
Buba Koreli

Naime, Jelena je nedavno iskoristila svoj jezik koji seče kao britka sablja i nazvala Džalinu i Bubinu muziku megasra*em:

- Na domaćoj muzičkoj sceni trenutno vlada bosansko-jamajčanski rep regeton autotjun treš sa mešanjem padeža i akcenta i uz dodatak srpskog folk triler - kurblanja. Ukratko, megasra*e koje će trajati još mesec-dva i kraj - napisala je JK očigledno aludirajući na Jalu i Bubu, ali se dotakla i aktuelnih hitova:

- Sva ova sra*a koja snimaju pevači, sve te treš pesmice koje traju tri dana i ne možeš nijednu reč da ponoviš su fuj.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Jelena Karleuša

Buba Koreli joj  nije ostao dužan, te se pevačici obratio preko svoje društvene mreže Instagram sledećim rečima:

-  Karleuša nikada neće snimiti pesmu sa nama jer je stara. Ona samo može biti zaštitno lice za pelene za odrasle. Mi smo za nju previše mladi i previše uspešni - rekao je reper, a onda joj je dao savet da bi trebala da ide na utakmice svog muža, fudbalera Duška Tošića, i da se ostavi mikrofona jer to nije za nju. Nakon čega se osvrnuo na njene komplekse: 

- Ako je ona toliko savršena i bez kompleksa, zašto je onda na Instagramu blokirala  Džalu, Maju i mene na Instagramu - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
tufa

09.11.2018 09:59

Ostavi i ti mikrofon zajedno sa njom i idi u Siriju da se boris,pravi si mudzahedin.