Lazić u bolnici neprekidno traži da mu dovedu nju!

Autor:

Zabava

04.11.2018

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić i dalje je u KBC Zemun gde čeka operaciju kuka. On se medicinskom osoblju žali na bolove u nozi, ali od njih traži i da vidi jednu osobu.

RepublikaFoto: Prntscr Telegraf.rs
Darko Lazić traži najviše traži da vidi verenicu

Naime pevač non-stop traži da mu dovedu verenicu Marinu Gagić. Darku najviše prija kada je pored njega devojka Marina.

Darko Lazić je u svesnom stanju i oseća se bolje zbog čega su lekari odlučili da ga operišu sledeće nedelje.

- Darko sada komunicira sa lekarima, kao i sa porodicom koja mu dolazi u posetu. Osoblju u KBC Zemun se žali na bolove u nozi što je i normalno u njegovom stanju jer još nije operisan. Ono što je iznenadilo mnoge jeste to da Darko non-stop traži da vidi devojku. U svakoj komunikaciji sa lekarima i sestrama u bilo koje doba dana od traži da mu dovedu Marinu. Veoma je vezan za nju i najviše mu prija kada je ona pored njega - kaže  izvor iz KBC Zemun, prenosi Blic.

 

 

Kako će Darko biti operisan sledeće nedelje postoji mogućnost da iz ove bolnice izađe za manje od mesec dana.

- Kod pacijenata kao što je Darko nije moguće dati precizne prognoze kada i kako će se njegovo zdravstveno stanje odvijati. Jedan od lekara je porodici pevača dao nadu da postoji šansa da za petnaest dana ode kući ili bar napusti intenzivnu negu što je svakako znak da je stanje mnogo bolje. Pluća i bubrezi su mu i dalje u lošem stanju, pa se čeka da se vidi kako će se sitacija odvijati dalje - otkriva izvor iz KBC Zemun, gde je Darko smešten.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading