Pogubila se: Mia dva dana ranije došla na snimanje!

Autor:

Zabava

02.11.2018

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mia Borisavljević koja se nedavno ostvarila u ulozi majke, izgleda da od tada "nije sva svoja" budući da je sama priznala da joj se u poslednje vreme dešavaju čudne stvari.

RepublikaFoto: Promo foto
Sve stiže, ali nije lako... Mia Borisavljević

Naime, Mia, koja je ove nedelje gošća u emisiji "Kontavizija", Lava Pajkića otkrila je s kakvim se sve problemima suočava u poslednje vreme.

Na pitanje voditelja Lava Pajkića kako uklapa karijeru sa majčinstvom, Mia otkriva da nije lako:

- Moram da priznam da mi se sve pomešalo, pa sam tako došla na snimanje tvoje emisije dva dana ranije. Greškom organizatora ili svojom, ne znam, ali eto dogodilo se. Ja sam se lepo našminkala, sredila i došla, a oni su mi rekli: “Pa snimanje nije danas, nego prekosutra“. Dakle, eto kako izdržavam. Ali nije to najgore, desilo se da sam muzičare poslala u jednu diskoteku dan ranije, mislim da je to bilo u Ćupriji. Došli oni u petak, namontirali se, postavili instrumente, a onda im rekli:“Ljudi, pa vi ste sutra“ – objasnila je Mia.

RepublikaFoto: Promo foto
Stiže i da gostuje u emisijama... Mia Borisavljević i Lav Pajkić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading