Gogin sin će se zvati Vučić? ON JE SIMBOL MOĆI I POBEDE

Autor: Republika

Zabava

02.11.2018

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić porodiće se za oko mesec dana, pa je odabrala ime za naslednika, iako se ono ne dopada njenom suprugu Urošu Domanoviću. Predlozi se smenjuju, ali ipak, postoji jedno ime koje je poznatoj folkerki favorit!

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Goga Sekulić

Naime, iako nikada nije bila, niti je trenutno član ijedne političke partije, pevačica je veliki simpatizer aktuelnog predsednika Srbije Aleksandra Vučića, po kojem bi i sinu volela da da ime. Međutim, njen prvenac neće se zvati Aleksandar već Vučić, jer joj njegovo prezime predstavlja simbol moći i pobede.

- Dopada mi se ime Vučić jer ide uz Uroševo prezime Domanović. Moćno mi zvuči, ali i moj izabranik ima neke svoje predloge. U svakom slučaju, moraćemo brzo da se odlučimo za jedno ime jer se porođaj bliži i vreme nam neumitno curi. Jedno je sigurno, ja ću izgurati svoje, bar ću dati sve od sebe za to (smeh). Moram, jer naš sin treba da bude Vučić - zaključuje pevačica, koja je posle mnogo godina borbe za potomstvo početkom godine konačno ostala u blagoslovenom stanju, što je bilo ostvarenje njenog najvećeg sna.

Ona je inače aktivna trudnica, pa je čak pred kraj osmog meseca trudnoće snimila i spot za novu pesmu "Hotel", u kojem joj se najviše ističe stomak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading