Dara Bubamara: Vlado je zaljubljen u mene!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara, koja je ušla u otvoreni rat sa Vladom Georgievim, otkriva da je pevač devedesetih godina bio zaljubljen u nju, te da je zbog neuzvraćene ljubavi sada javno vređa.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official/instagram.com/vlado.georgiev.fan._
Počeo rat Dare Bubamare i Vlada Georgijeva!

Pevačica je ekskluzivno za Srpski telegraf opisala kako je Vlado trčao za njom na početku karijere moleći da uradi aranžman za pesmu "Sve devojke koje su varale momke".

- Vlada je bio zaljubljen u mene na početku karijere. Visio je u studiju i molio me da uradi aranžman za pesmu "Sve devojke koje su varale momke". Mili i ja smo ga bukvalno pustili i dali mu šansu samo da nam se skine sa grbače. Postao je naporan pošto je svakog dana dolazio - otkriva folk zvezda i dodaje da je na njegovo udvaranje ostala imuna, zbog čega je kasnije navikla njegov gnev.

Dara: Visio je u studiju i molio me da uradi aranžman za pesmu "Sve devojke koje su varale momke"

- Trčkarao je za mnom kao kuče neko. Govorio mi je kako sam prelepa i kako ću biti velika zvezda. Mene nije zanimalo šta on misli pošto je bio početnik. A i sada me isto ne zanima šta misli. Iz njega govori povređen i odbijen muškarac - završava priču Dara.

Udvaranje i laskanje Dari Bubamari je Vlado Georgiev očigledno potisnuo u sećanju, pa je pre dva dana na Tviter profilu osuo paljbu po njegovoj neostvarenoj ljubavi iz mladalačkih dana.

- Dara Bubamara je prase. Malo bezobrazno prase. Turbo-folk prase. Pun mi je više kufer ove zadrugarije i ološa koji su porasli u devedesetim, a obitavaju u ovoj skandaloznoj bratiji - napisao je Vlado na Tviteru, očigledno zaboravljajući da je bio zaljubljen u tu folk zvezdu.

U želji da čujemo komentar na ove Darine navode o njegovom udvaranju, pozvali smo pevačevog PR, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovor.

Podsećanja radi, rat folkerke i pevača datira još od Darinog učešća u TLZP, u kojem je Georgiev žirirao. Tom prilikom Vlado je izneo svoje mišljenje o pevačici, a potom počeo rat komentarima da se stidi što je u prošlosti sarađivao sa njom. Bubamara se kasnije revanširala, te je u jednoj emisiji rekla da je ponosna na rad sa svima, osim sa Georgievim.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official
Dara Bubamara

- Ponosna sam na saradnju sa svima, osim na Georgieva, koji je smrad od čoveka. On je bio jedan običan tonac u studiju kod Kona i Kopca koji je bio sav srećan što je uopšte dobio priliku da radi sa zvezdom kao što sam ja. I onda je jedva dočekao da dođe u emisiju i da me pljune, da se stidi što je radio sa mnom - rekla je Dara Bubamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading