Dadilja pričala o noći kada su Nataša i Luka imali burnu svađu: Lazukić izašao nasmejan!

Autor:

Zabava

01.11.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučaj Nataše Bekvalac i Luke Lazukića danas je dobio svoj nastavak i u Prvom osnovnom sudu gde je iskaz dala dadilja njihove ćerke Katje koja je bila u stanu tokom burne svađe koja se dogodila između pevačice i njenog bivšeg supruga.

RepublikaFoto: Hello/print screen
Dani sreće.. Nataša i Luka
Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Svedokinja u slučaju Nataše Bekvalac i Luke Lazukića... dadilja

Nataša Bekvalac nije prisustvovala današnjem ročištu, a izjave za medije dao je njen novi pravni zastupnik, advokat Zoran Ateljević:

- Ja sam advokat Zoran Ateljević, punomoćnik Nataše Bekvalac, pretres je održan. Saslušani su svedoci koji su pristupili po pozivu suda. Radi se o svedocima optužbe, sudija je odložio pretres za 25. decembar, pozvaće se sudski veštak koji je veštačio u tom predmetu i tada ćemo nastaviti sa ispitivanjem sudskog veštaka. Radi se o proceduri izvođenja dokaza optužbe. Vi znate ko je bio svedok danas, ali ja o tome ne mogu da pričam. Ukratko rečeno, zadovoljan sam - izjavio je Natašin advokat.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nasmejan... Luka Lazukić

A i Luka Lazukić je bio nasmejan po završetku pretresa, tako da je ostalo nejasno kakvo je bilo svedočenje dadilje. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nije poznato zbog čega je Luka bio nasmejan...

Podsećanja radi, Nataša je Luku optužila za fizičko nasilje u noći između 13. i 14 aprila kada su se posvađali u pevačicinom stanu u kom su u tom trenutku boravile njihova ćerka Katja i dadilja. Nakon toga, pevačica je podnela zahtev za razvod po hitnom postupku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Elena

02.11.2018 09:34

Svedokinja? Po kojoj i čijoj gramatici? Promenite lektora ili unajmite jednog