Lazićeva verenica: Ana je Darku uništila život, a meni zabranila da ga viđam!

Autor:

Zabava

01.11.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić lagano se oporavlja od nesreće koju je doživeo, a njegova verenica Marina Gagić rešila da je progovori kroz kakav pakao je prošla zbog njegove bivše žene Ane Sević.

Foto: printscreen/ST/N. MANDIĆ/instagram.com/anasevicofficial
Marina Gagić i Ana Sević

Devetnaestogodišnja devojka bila je van sebe i u agoniji otkako je pevač prošlog utorka doživeo tešku saobraćajku kod Brestača jer sve do nedelje nije imala pristup njegovoj postelji u KBC Zemun.

- Marina je van sebe danima, ali dovoljno je prisebna da bude uz Darka i njegove roditelje. Ona je pokazala koliko ga voli i koliko je spremna da se bori za njega. Ona je drugarici ispričala kako svi za sve krive Anu Sević i smatraju da je ona i dovela Darka do ovoga gde je sada. Rekla je kroz suze: "On je zbog nje pio, opijao se i tonuo u ponor sve dublje. Branila mu je da viđa drugare, branila mu je da živi, uzimala mu je sve pare, pa je on pio njoj iz inata. Svi znaju da sam mu ja verenica i da mu ona više nije žena, pa je opet bila ispred mene i meni je zatvorila vrata ka Darku. Namerno je sve to uradila da ga ja ne vidim. Ona je malo zlo. Hvala bogu, pa više ne dolazi" - ispričala je Gagićka drugarici koja nam je sve prenela.

Marina: On je zbog nje pio, opijao se i tonuo u ponor sve dublje. Branila mu je da viđa drugare, pa je on pio njoj iz inata

Darkova verenica je pored gore navedenog i za magazin Star dala zvaničnu izjavu, u kojoj je rekla sledeće:

RepublikaFoto: insatgram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

- Nisu mi dali da ga vidim prvih dana. Samo Anu su pustili, a ja sam plakala i molila ispred šok-sobe u nadi da će mi dozvoliti samo na jedan minut da budem pored mog Darka. Ali sve je bilo uzalud. Plakala sam kraj njegove majke Branke, svi smo bili van sebe od straha.

Podsećanja radi, Srpski telegraf prvi je pisao o netrpeljivosti između Darkove verenice Marine i bivše žene Ane, kada su obe napravile scenu u KBC Zemun. Gagićevoj nije bilo jasno šta Sevićka radi uz postelju njenog verenika, pa je malo falilo i da nasrne na nju, ali su je članovi Darkove porodice primirili.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/darkolazicofficial
Darko Lazić

Pevač se konačno oseća mnogo bolje, pa je i njegova verenica, kao i cela porodica, odahnula i sada se polako spremaju za najveću bitku, a to je oporavak, koji će, po svemu sudeći, biti dug i naporan. Kako je takođe prvi pisao Srpski telegraf, Ana više ne posećuje oca svoje ćerke Lorene, ali se telefonski raspituje za njegovo zdravstveno stanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jeca

01.11.2018 08:53

Devojcice, u velikoj si zabludi: ko pije, pije i za radost i za zalost, razlog se uvek nadje! A za zurku, bravo!!! Da se napijemo, pa nek ide zivot.

Odgovori 17 0