Kolege hoće da plate Darku lečenje: Lazić nema zdravstveno osiguranje!

Autor: Informer

Zabava

31.10.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje Darka Lazića koji se od teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 23. oktobra nalazi u KBC Zemun, iz dana u dan sve je bolje. Pevača su lekari juče probudili iz veštačke kome, a njegovo zdravstveno stanje danonoćno prate. Kako stoje stvari Darko nema zdravstvenu knjižicu.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Zarađivao hiljade i hiljade evra, a nema knjižicu... Darko Lazić

Darko će se u bolnici zadržati duže vreme s obzirom na to da su prognoze i dalje neizvesne i da ga čeka još nekoliko operacija, pritom i ugradnja veštačkog kuka, te je jasno da će proces oporavka biti dug i težak. Ono što je poznato jeste da Darko pet godina nije imao vozačku dozvolu, jer mu je ista zbog prekršaja oduzeta 2013. godine, a navodno nema ni zdravstvenu knjižicu. Jedino što pevač ima od dokumenata jeste njegov pasoš.

- Darku je pre nekoliko godina oduzeta vozačka dozvola zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju, lična karta mu je istekla,a novu nije vadio... Zdravstveno osiguranje nije uplaćivao. Kad god je bio bolestan, išao je kod privatnih lekara. Mlad, u punoj snazi, nije ni sanjao da će završiti u bolnici - rekao je izvor.

Darkovo lečenje već sada navodno košta nekoliko desetina hiljada evra, a pošto ga čeka dug oporavak i još dosta operacija, ta cifra će biti znatno veća. Darkove kolege poručuju porodici kako nemaju razloga za brigu, jer će oni snositi troškove lečenja.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Spremna da pomogne... Milica Pavlović

- Ako bude trebalo da se pomogne da se plati njegovo lečenje, tu sam. Za sve kolege, a kamoli za njega! Šta god bude bilo potrebno i kako god budem mogla da pomognem, naravno da hoću. On je duša od čoveka - izjavila je Milica Pavlović.

- Mnogo mi je žao mladog Darka i sve što treba za njega - tu sam! Ako treba da se plaća njegovo lečenje učestvovaću, naravno, i daću novac. Verujem da će Darku pomoći Sveta Petka, jer mu se nesreća dogodila uoči praznika i ona i Bog će ga spasiti- izjavio je Džej Ramadanovski.

- O parama uopšte niko ne treba da misli, najbitnije je da Darko bude dobro, a mi kolege ćemo se lako organizovati da mu platimo lečenje ako bude potrebno - istakao je Milan Topalović Topalko.

RepublikaFoto: youtube.com/Glamur TV happy
Ni ona ne žali pare za Darka... Dara

- Platiće on to, znam ja. Svi bismo se uključili da mu pomognemo, ali ja sam sigurna da će se on oporaviti i da će rešiti sve. Svaki dan mu je sve bolje i bolje, stalno se raspitujem. Znam da će se izvući, jak je on. Verujem u njega. On je dobra duša, izguraće sve ovo i nadam se da će se naučiti pameti. Ovo treba da mu bude životna škola - poručila je Dara Bubamara.

S druge strane, Goca Božinovska danima plače zbog Darka i poručuje da bi Aca Lukas, Aco Pejović, Radiša Trajković Đani i ona život dali za Lazića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

31.10.2018 08:36

Još jedan primer rada na crno. Nije moguće po zakonu praviti ugovore o delu a ne plaćati ZDRAVSTVENO OSIGURANJE. Ovo je trebao da bude posao poreske uprave koja nije radila svoj posao. Ne može niko da nastupa bilo gde od tih pevača BEZ UGOVORA, a samim tim dužan je da plaća zdravstveno osiguranje, makar i privatno. Ovo neka je nauk svima da ne mogu tako bahato i neodgovorno da se ponašaju kao Lazić. Želim mu sve najbolje i da ozdravi i da ponovo može da peva, ali on je jedan totalni negativac i primer bahatosti i nneodgovornosti. Iako mu je oduzeta vozačka dozvola vozio je bez nje. Za to se ide u zatvor.