Brena pravila žurku: Prija se latila mikrofona, Filip napravio frku!

Autor:

Zabava

31.10.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Lepa Brena napravila je prekjuče proslavu u jednom popularnom prestoničkom restoranu, gde je ugostila brojne kolege i saradnike, a kada se Aleksandra Prijović latila mikrofona, njen suprug Filip Živojinović napravio je problem!

RepublikaFoto: instagram.com/vesticica
Brena napravila žurku...

Naime, Živojinovića je iz takta izbacilo to što je njegova supruga trudna pevala gostima i zabavljala masu, a doktori je non-stop savetuju da treba što više da odmara kako bi se trudnoća odvijala u najboljem redu.

RepublikaFoto: instagram.com/vesticica
Prija nije trebalo da peva, ali se ona ipak latila mikrofona..

- Brena je organizovala proslavu kako bi se zahvalila svom timu saradnika, ali i pripadnicima sedme sile, koji su do detalja propratili njena dva nedavno održana koncerta u Štark areni. Atmosfera je u restoranu dovedena do usijanja, a nakon nekoliko pesama koje je izveo bend zadužen za muziku, gosti su zamolili Brenu da otpeva nekoliko svojih hitova. Ona je otpevala par pesama, a potom je mikrofon uzela i Prijovićka, na insistiranje gostiju. Krenula je da ređa svoje hitove i da igra sa nekolicinom prijatelja, a mnogi su primetili da je Filip ljut zbog toga što je ustala. Drugarima koji su sedeli sa njim je rekao da bi trebalo da se smiri jer je u drugom stanju - priča naš izvor koji se našao na licu mesta i nastavlja:

Živojinovića su drugari smirivali i govorili mu da se Aleksandra neće umoriti ako otpeva nekoliko pesama

RepublikaFoto: Republika.rs
Filipu je zasmetalo što je Aleksandra pevala...

- Od kad je saznao da je trudna, neprestano strahuje da se nešto ne zakomplikuje, pa se iznervirao kada je video da skače i da se zamara. Čim je Aleksandra završila sa pevanjem, sela je pored njega, a on joj je skrenuo pažnju da to više ne treba da radi dok beba ne dođe na svet. Njega su drugari smirivali i govorili su mu da Priji ništa neće biti ako otpeva tri pesme, jer je to neće mnogo umoriti, pa se on na kraju smirio i nastavio da uživa u piću i muzici, dok se Boba Živojinović, koji je sedeo za stolom nedaleko od njega, pravio da ga ne vidi kako besni - završava naš sagovornik.

Inače, Prijovićka bi trebalo da se porodi u martu 2019. godine, a njena svekrva Brena ne može da dočeka da dete dođe na svet, pa nema sumnje da uzbuđenje u porodici raste iz dana u dan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading