Kija više ne peva s Ministarkama, a njihova nova pevačica je bila veoma popularna!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

30.10.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar na početku svoje muzičke karijere odlučila je da nastupa sa "Ministarkama", ali je odmah naglasila da ona nije deo grupe. A sada se i odvojila od njih, te su "Ministarke" dobile novu pevačicu.

Foto: Promo foto
Više neće pevati s njima... Kija Kockar i "Ministarke"

Na opšte iznenađenje, nova pevačica grupe "Ministarki" je Jovana Pajić koju publika zna po hitu "BMW", ali i kao suprugu Aleksandra Cvetkovića frontmena grupe "Tropiko bend". 

Izvor blizak Kiji i "Ministarkama" potvrdio je ovu informaciju:

- Možda će biti još nekoliko zajedničkih nastupa, ali mislim da je to završeno. Kristina počinje potpuno samostalno da nastupa, što je potpuno i očekivano. Ona nije imala svoj repertoar i nije bila iz tog posla, pa su nastupi sa Ministarkama bili odličan start i odlična škola. Međutim, sada već može samostalno da nastupa - navodi izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/jovanapajic
Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić

- Jovana dugo nije aktivna, ne nastupa, poslednjih godina posvećena je mužu i ćerkama. Ali, vrlo je željna scene i pevanja, a ovo je idealna prilika za povratak - dodao je izvor.

Foto: instagram.com/jovanapajic
Vraća se pevanju... Jovana Pajić

Pajićeva je prokomentarisala ove navode, ali nije želela ništa da potvrdi:

-  Još uvek ne mogu da dajem izjave povodom toga, jer još uvek nije sve definitivno precizirano. U nekom skorijem periodu to bi trebalo da se potvrdi i, dok se to ne desi, ne mogu da kažem ni da jeste, ni da nije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mika

30.10.2018 17:35

Kija nije spremna ni sposobna za samostalni nastup. Za samostalni nastup treba imati veci repertoar pesama i više iskustva.

Odgovori 38 3
Bilja

31.10.2018 10:14

Kija radi u žiriju Pinkovih zvezdica. U slobodno vreme treba da vezba pevanje i usavrsava svoj glas. Mora da radi i vežbe disanja da joj glas bude jači. Treba da vežba i dikciju da bi malo usporila svoj brzi govor. A već je najavila nekoliko novih pesama. Ona je obrazovana i pametna pa se nadam da će najbolje odlučiti šta je najbolje za nju.

Odgovori 24 1