Sada imaš najbolje društvo: Ovako se Veljko Ražnatović oprostio od kuma!

Autor:

Zabava

30.10.2018

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Političar i jedan od komandanata Srpske dobrovoljačke garde Borislav Pelević (62) preminuo je prošle nedelje, a u toku jučerašnjeg dana članovi porodice i prijatelji oprostili su se od njega na Novom groblju gde je održano opelo. Istaknuti političar, ujedno i kum pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, biće sahranjen danas u rodnom mestu Zaovine na Tari.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Porodice Ražnatović i Veličković na ispraćaju Borlsava Pelevića...

Svetlana Ceca Ražnatović juče se oprostila od svog kuma zajedno sa članovima porodice, među kojima je bio i njen sin Veljko Ražnatović koji je danas Peleviću uputio veoma dirljive reči:

- Počivaj u miru kume. Znam da imaš najbolje društvo sada - napisao je Veljko uz svoju fotografiju sa jučerašnjeg opela misleći na to da je Borislav sada sa svojim kumom Arkanom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Počivaj u miru kume. Znam da imaš najbolje društvo sada.

A post shared by ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Oct 30, 2018 at 5:27am PDT

Osim Cece i Veljka, ispraćaju je prisustvovala i Anastasija, Bogdana, Ražnatovićkina sestra Lidija sa suprugom Predragom Ocokoljićem, kao i otac Slobodan Veličković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading