Sevićka nakon tragedije odustaje od udaje: Ana otkazuje svadbu zbog Darka!

Autor:

Zabava

29.10.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević odložiće svadbu sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem, a sve zbog teškog zdravstvenog stanja njenog bivšeg supruga Darka Lazića, u kome se našao nakon stravične saobraćajne nesreće. Kako Srpski telegraf saznaje, Sevićka je odlučila da prekine sve pripreme za venčanje dok se Darkovo stanje ne stabilizuje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ, ST/N. MANDIĆ
Ana Sević

- Ana je pre dve nedelje obavestila Darka o njenim i Danijelovim planovima za venčanje. Iako su već godinu dana razvedeni, Darko se nadao da će se nešto promeniti i da će oni na kraju ponovo biti zajedno. Ovo saznanje srušilo mu je sve lađe i posle razgovora sa Anom se bukvalno nije treznio, a onda je doživeo i saobraćajku, posle koje je Ana pala u očaj - govori dobro obavešten izbor i dodaje:

- Ona bukvalno nije prestajala da plače kada je saznala za nesreću. Mnogo je teško podnela to što joj je bivši suprug na aparatima, a pred očima joj je stalno bio Darko kako leži u šok-sobi. Ona jednostavno nije u stanju da misli ni o čemu, samo o tome kako će se on oporaviti, pa je zato rekla Danijelu da je bolje da stopiraju planove za venčanje. Danijela nije iznenadila ova Anina izjava, budući da je bio spreman na tako nešto. On joj je sve vreme podrška i ima razumevanje za situaciju u kojoj su se našli - završava priču izvor.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Ana sa dečkom Danijelom

 Ona nije u stanju da misli ni o čemu, samo o tome kako će se on oporaviti, pa je rekla Danijelu da je bolje da stopiraju planove za venčanje

Kako dalje izvor navodi, Danijel je veliki oslonac Ani u ovim bolnim trenucima. Ne vrši pritisak na nju, pomaže joj oko deteta i čini sve što je u njegovoj moći da joj olakša ove teške dane. Venčanje ni ne pominje, nego pušta sudbini da im odredi put.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Lazić

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Anu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke. Podsetimo, Srpski telegraf ekskluzivno je objavio informaciju da je bivša supruga Darka Lazića zakazala venčanje, zbog čega je pevač pao u očaj i odao se alkoholu, a u takvom stanju i seo za volan, nakon čega je doživeo strašnu saobraćajnu nesreću. Nekoliko dana pre nesreće u studiju je otpevao pesmu koju je posvetio Sevićki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading