Hematom se povlači! Kum Darka Lazića otkrio: On je čvrst momak, izvući će se!

Autor:

Zabava

26.10.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku današnjeg dana i pojedini prijatelji, ali i kum poznatog pevača Darka Lazića imali su priliku na kratko da ga vide i da dobiju informacije od lekara o njegovom stanju.

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial
Bolje mu je... Darko Lazić

Kako je otkrio Lazićev drug, on je uspeo da vidi pevača danas na kratko i istakao da mu je bolje kao i da se hematom na glavi povlači:

- Pustili su me da ga vidim. Samo mu se oči vide. Lomovi su stavljeni na istezanje da ne zarastaju dok ne dođe sebi. Hematom na glavi se povlači, danas je još bolja situacija. To je mnogo bitno - istakao je drug poznatog pevača i dodao:

- Kuk i nogu će mu raditi na Banjici, sve je završeno, samo da njemu ovo ostalo bude dobro - rekao je drug Darka lazića.

A kum popularnog pevača, Milan Cvetinović za Republika.rs istakao je da Laziću danas bolje i da mu se stanje stabilizovalo:

- Bolje je, izvući će se. Čvrst je on momak. 

Foto: ST/V. LUKIĆ
Kum Darka Lazića, Milan Cvetinović
RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Izašli vidno raspoloženi... brat Dragan i majka Branka

Darka su jutros posetili i majka Branka, kao i brat Dragan koji su odmah obavestili okupljene novinare o tome da je Lazićevo stanje stabilnije i da mu noga neće biti amputirana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading