Ana besna, prvi put spomenula malu Lorenu: Sevićka hoće da tuži Darkovog menadžera!

Autor:

Zabava

25.10.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O stanju pevača Daraka Lazića, koji je utorak doživeo saobraćajnu nezgodu na putu za Pećince u Brestaču, proteklih dana oglašavali su se mnogi, a medijima je najviše informacija davao njegov menadžer Miljan Vračević.

Foto: insatgram.com/miljan.official
Nerazdvojni... Miljan Vračević i Darko Lazić

Vračević je u toku jučerašnjeg dana istakao da je Laziću potrebna krv i pozvao sve da dođu da pomognu što je čak 60 ljudi i učinilo. S druge strane Darkova, i dalje zvanična supruga, Ana Sević demantovala je da je Laziću potrebna krv. 

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Obratila se u ime njihove ćerke Lorene... Ana i Darko sa mezimicom

Međutim, večeras se ponovo oglasila Ana Sević i u ime Darkove i njene maloletne ćerke Lorene istakla da mediji više ne smeju korstiti informacije koje daje menadžer, već samo direktor KBC "Zemun" Dragoš Stojanović, kao i da će svako ko bude iznosio neproverene izjave o pevačevom stanju biti tužen. 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Svakoga dana dolazi Darku u posetu... Ana Sević

- U ime Darkovog i mog maloletnog deteta, Darkove porodice i moje malenkosti zamoliću medije da prestanu da prenose informacije iz "proverenih izvora, navodnih menadžera...", koje narušavaju, pre svega, Darkovu privatnost i bilo kakvu moralnu etiku! Niko sem direkora KBC "Zemun" nema pravo, niti ovlašćenje da daje bilo kakve informacije o Darkovom stanju niti je upućen u isto. Svi gore navedeni biće tuženi za širenje dezinformacija i nagađanja. Takođe, narušavanje i unošenje nemira u porodici Lazić i Sević zbog širenja laži. Hvala na razumevanju i podršci. Hvala medijima koji će prave informacije isključivo dobijati od direktora zdravstvene ustanove kada za tim bude bilo potrebe. Molite se za Darka, to je sada jedino bitno - napisala je Sevićeva.

Foto: insatgram.com/anasevicofficial
Hoće da ga tuži... Ana Sević

Međutim, ispostavilo se da su upravo informacije koje je davao Vračević bile istinite. Naime, iako je Ana tvrdila da krv za Darka nije potrebna, u toku današnjeg dana mnogi su donirali za Lazića kome su jedinice krvi bile neophodne budući da je operisan. S druge strane Miljan je bio u pravu i kada je otkrio da će Lazić biti operisan što se danas i obistinilo kada mu je odstranjena slezina. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading