I Macura se oglasila o stanju Darka Lazića, a evo šta mu prognozira!

Autor: Alo.rs

Zabava

25.10.2018

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija doktorka u Srbiji, bivša portparolka Hitne pomoći Nada Macura prokomentarisala je stanje Darka Lazića i otkrila šta može biti veoma opasno u njegovom slučaju.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Istakla šta je, za sada, najvažnije kod Darka... Nada

- Morali su da ga stave u komu jer je u jako teškom stanju i nadam se da nema moždano krvarenje, jer je to veoma opasno - plaši se Nada koja je dodala da to što će Lazić možda živeti s jednim bubregom i jednim plučnim krilom nije problem:

- Porodica mora da bude uz njega, u slučaju da ostane bez bubrega kako pričaju ili plućnog krila, on može da živi s tim. Mlad je, nadam se najboljem - zaključila je Macura.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Operisan... Darko Lazić

Podsećanja radi, Darko Lazić je danas operisan i odstranjena mu je slezina, a rebro je probilo jedno plućno krilo i jedan bubreg mu je otkazao. On je u utorak doživeo saobraćajnu nezgodu kada je automobilom sleteo s puta ka Pećincima u Brestaču i zadobio teške povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading