NAPETO: Darko na operaciji, njegov otac uleteo u bolnicu!

Autor:

Zabava

25.10.2018

08:09 >> 09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić i dalje se bori za život u KBC "Zemun", a prema poslednjim, nezvaničnim informacijama, lekari su morali da preduzmu ozbiljnije korake u pogledu poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja.

RepublikaFoto: Republika
Darkova verenica Marina Gagić ispred bolnice

Među Darkovim prijateljima jutros je provejavao optimizam kad je reč o daljem razvoju situacije.

- Darku je trenutno bolje - rekao nam je Bajke, drug Darka Lazića koji je takođe došao da pruži podrušku pevaču.

Međutim, izgleda da se situacija nešto kasnije iskomplikovala jer je, kako nezvanično saznajemo, Lazić odveden u šok sobu hirurškog odeljenja bolnice, gde su ga lekari odveli, kako navodi naš izvor, da vide da li je došlo do unutrašnjeg krvarenja. Zbog svih problema, doktori su morali da izvrše hiruršku intervenciju.

 

Po poslednjim informacijama, pevačev otac, koji je celo jutro bio ispred bolnice, čuo sa telefonom sa nekim, pa je brzo utrčao u bolnicu.

Darko pijan vozio više od 100 na sat, policija otkrila da li je spavao za volanom!

U KBC "Zemun" danas su stigli Darkovi roditelji, verenica Marina Gagić, kao i njegovi bliski prijatelji koji su, kako nezvanično saznajemo, prilikom posete dali krv za povređenog Lazića.

Pevaču je podršku došao da pruži i bajker Dejan Stejin koji je za Republiku rekao da mnogi prijatelji nisu ispoštovali Darka u ovoj situaciji, koji je kako kaže za njih uvek bio tu.

 

 

Ispred bolnice pojavila se i Ana Sević vidno potresena, kao i njegov menadžer Miljan Vračević.

RepublikaFoto: Republika
Darkov otac sa menadžerom Vračevićem

Nakon saobraćajne nesreće u kojoj je Lazić zadobio nagnječenje mozga, polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka. On je smešten na odeljenje intezivne nege.

 

 

Pevač je nekoliko puta trebalo da bude operisan, međutim operacija je odlagana zbog njegovog teškog stanja. Tokom popodneva on je odveden na dijalizu zbog problema koji su nastali sa bubrezima.

Doneli su odluku da će ga zbog smanjenog rada bubrega prvo uputiti na dijalizu a da će tek nakon toga odlučiti kada će biti podvrgnut hiruškoj intervenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading