OTKRIVAMO: Zbog ovoga se slupao Darko Lazić!

Autor:

Zabava

25.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teškoj saobraćajnoj nesreći koju je Darko Lazić doživeo u utorak na putu Subotište-Brestač u ranim jutarnjim satima, kada se pri velikoj brzini isprevrtao automobilom prethodila je burna noć, tokom koje je pevač konzumirao alkohol, a sve to zbog bivše supruge Ane Sević.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nije se mirio sa istinom... Darko Lazić

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Lazić nije mogao da se nosi sa činjenicom da se njegova bivša supruga udaje na proleće za Danijela Nedeljkovića, sa kojima je duže od godinu dana u srećnoj vezi. Prema tvrdnjama upućenih, Sevićka je Laziću pre desetak dana rekla kako priprema svadbu, te da će na proleće ponovo stati na ludi kamen, što je pevača potpuno slomilo.

RepublikaFoto: Republika.rs
Sve vreme uz Darka... Ana Sević u bolnici dok dolazi Lazićev otac Milan

- Darko je bio svestan da je izgubio Anu, ali se uvek nadao da će možda s vremenom nešto da se desi, te da će oni ponovo biti srećna porodica. Ona mu je i svaku nadu ubila pre desetak dana, kada mu je saopštila da će se na proleće udati za Danijela. Od tog trenutka on je bukvalno svaki dan bio pijan. Sve mu je postalo svejedno, nije čak ni ćerku Lorenu dolazio da vidi nego je vreme provodio u kafani. Okupljao je drugove i svakodnevno su sedeli i pili - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Nadao se da će ponovo biti porodica... Ana i Darko sa ćerkicom Lorenom

Lazić je imao 1,39 promila alkohola u krvi

- On bukvalno nije prestajao da pije. Drug ga je jedan dan odveo u studio da snimi pesmu koju je posvetio Ani, a koja govori o tome da je njegova najveća ljubav otišla drugom čoveku. Čašu sa rakijom je držao čak i dok je pevao u studiju, a emocije su ga toliko preplavile da joj je u jednom trenutku poslao deo pesme.

RepublikaFoto: instagram.com/karic_stefan, anasevic85
Udaje se za Danijela... Ana i njen dečko

Pevač koji je preživeo tešku saobraćajnu nesreću nije se treznio od trenutka kada mu je bivša žena saopštila da će na proleće da stane na ludi kamen. Ta vest ga je toliko pogodila da joj je posvetio pesmu

U prilog ovim navodima govori i činjenica da je Laziću neposredno nakon nesreće izmereno 1,39 promila alkohola u krvi, kao i da je tražio da vidi upravo Sevićku. Naime, prema tvrdnjama očevidaca, Darko je u polusvesnom stanju tražio od doktora da zove Anu, što je on i učinio. Ona se u KBC Zemun uputila odmah po dobijenom pozivu i bila je pored Darka sve dok ga doktori nisu uveli u veštačku komu. Njoj je jedinoj prvog dana dozvoljeno da uđe u šok-sobu u kojoj je Lazić bio na aparatima, a pored bivšeg supruga bila je i tokom jučerašnjeg dana. Nadležni u bolnici Lazićevoj devojci Marini, roditeljima, rodbini, prijateljima informacije o njegovom zdravstvenom stanju saopštavaju u hodniku ispred sobe na intenzivnoj nezi, gde je Darko i smešten.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Anu, ali do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Foto: instagram.com/anasevicofficial
Pevao pesme za nju... Ana Sević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jelena

25.10.2018 05:26

Darko nije mogao da se nosi sa teretom slave koju je stekao, pa zastranio, pice i jos ponesto. Sa Anom se sudski nije ni razveo, tako da ona nije bivsa, vec jedina zakonita supruga. Te okolne svaleracije, pa ni on joj nije ostao duzan. Steta sto mu se ovo desilo, ali nije neocekivano. Brz opravak!!!

Odgovori 11 2
soni

25.10.2018 09:44

Manite patetiku kako se slupao zbog Ane! Da nije pio i koristio narkotike ne bi ni doslo do razvoda. U svakom slucaju zelim mu srecu

Dija

25.10.2018 19:09

Darko je i pre njebiodrugarčina i boem,voleo je život i kafanu, društvo,mnogo rijateoa ima.Svi ga obožavaju, harizmatičan je i veseljak.kakva Ana ,daleka prošlost Za njegha u ovom periodu je Marina deojka koju ludo voli. On u principu pevaemotivne pesme koje kidaju.Vrh je...S njomje on oavo završio.Ne zaslužuje ga.

Miško

26.10.2018 02:13

Prijatelji sa kojima je tu noć sedeo i večerao, su izjaviida je čitavu noć pričao o svojoj devojci Marini, govoreći da je ludo zaljubljen u nju i konstantno je zvao i pevao je na vajber. Ona je tu noć spavala kod njegovih roditelja. Jednostavno on je voleo život i kafanu, dobru pesmu i društvo. Harizmom,širokim osmehom i toplinom osvajao je sve oko sebe.Mladić je vrh.najbolji medju najboljima. Marina je u drugom stanju i čeka sina sa njim. Ludo ga voli kao i on nju.