Sve je u božjim rukama: Darku otkazali bubreg i plućno krilo!

Autor:

Zabava

24.10.2018

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje Darka Lazića, koji je juče u ranim jutarnjim časovima imao saobraćajnu nezgodu u Brestaču na putu za Pećince, sada je veoma neizvesno budući da se spekuliše da mu je otkazao jedan bubreg, ali i levo plućno krilo.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Stanje se pogoršalo... Darko Lazić

Informaciju da pevač ima probleme sa bubregom, potvrio je i direktor KBC "Zemun":

- Pratimo stanje, i dalje je isto, ima malih pomaka ali tu smo da kontrolišemo. Delimično ste u pravu za bubrege, ali takve stvari se dešavaju - izjavio je Dragoš Stojanović pred okupljenim novinarima.

Laziću se stanje pogoršalo oko četiri sata jutros, a lekari pokušavaju da saniraju sve povrede koje je zadobio u nesreći koju je juče doživeo kada je sleteo s puta auormobilom marke "BMW". 

Zbog krvarenja i povrede glave, rebara, kao i preloma jedne noge na više mesta, dok je druga iskočila iz ležišta kuka, Lazić nije mogao da bude prebačen na VMA, a sa operacijiom lekari, za sada čekaju i prate njegovo stanje. Kako je za Republik.rs otkrio pevačev menadžer Miljan Vračević, Laziću je i dalje potrebna krv:

- Tražimo ljude koji mogu da daju krv bilo koje krvne grupe, radi se transfer odnosno zamena. Sve je u Božjim rukama, doktori tu ne mogu ništa. Koliko je njegov organizam jak i koliko može da izdrži  - izjavio je Vračević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading