Kristina ponovo na pregledima kod lekara!

Autor: G. D.

Zabava

24.10.2018

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar zabrinula je javnost vešću da ima tumor. Iako je novopečena pevačica i književnica izjavila da nije životno ugrožena i da su to rutinske kontrole, pobednica prve sezone "Zadruge" nastavila je sa analizama i proverama svog zdravstvenog stanja.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

"Paparaco lov" uslikao je Kockarevu kako pristiže u jednu privatnu kliniku, a kako saznajemo, bila je u ultrazvučnoj ordinaciji.

 Pošto je ranije imala probleme s jajnicima, uradila je ultrazvučni pregled

- Nije to ništa neobično, ona redovno odrađuje sve zdravstvene preglede. Pošto je ranije imala probleme s jajnicima, uradila je ultrazvučni pregled radi kontrole stanja. Sve je u najboljem redu i nema razloga za brigu i paniku - rekao je izvor blizak Kiji.

Foto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

Podsećamo, Kristina je u svojoj knjizi otkrila da je tri meseca nakon završetka rijalitija "Zadruga" saznala da ima tri tumora. Vest je prenela Slobodanu, koji je tad pet dana proveo kod nje kako bi joj pružio podršku. Takođe, rekla je da su joj se hormoni poremetili usled velikog stresa kojem je bila izložena zbog Radanovića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading